1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Annic ten Duis

Annic ten Duis is ondernemer, spreker voor haar eigen bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy, consultant voor ondernemers, spreker & YouTuber. In 2009 werd I Love Fashion News opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy richtte Annic in 2012 op waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke consultancy trajecten. Boek Annic ten Duis als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Annic ten Duis

Over Annic ten Duis

Spreker Annic ten Duis is expert op het gebied van ondernemen, (social media) marketing en YouTube. Ze helpt ondernemers graag om van hun idee een succesvol bedrijf te maken, en weet precies hoe je social media in kunt zetten om te verbinden met jouw doelgroep. Dit weet ze als spreker op een enthousiaste en informerende manier over te brengen aan het publiek.


Ondernemer & sociale media

Annic ten Duis is ondernemer, consultant voor ondernemers, spreker en eigenaar van haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy. Daarnaast is ze sinds september 2015 YouTuber. In 2009 werd I Love Fashion News opgericht door Annic en groeide al snel uit tot de grootste mode nieuwssite van Nederland met een bereik van 2,4 miljoen bezoekers per maand. Sinds september 2015 is I Love Fashion News omgedoopt tot Annicvw.com een business inspiratie platform en is ze haar eigen YouTube kanaal gestart. Haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy richte Annic in 2012 op waarbij ze ondernemers adviseert en coacht met persoonlijke consultancy trajecten.


Auteur

Eind 2014 bracht Annic haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ uit. Hierin deelt Annic tips over ondernemen en haar ervaringen over het opzetten van haar succesvolle bedrijf en website I Love Fashion News.com (wat uitgroeide tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand). In haar boek inspireert ze niet alleen ondernemers, maar ook ambitieuze werknemers om hun doelen te bereiken en meer uit hun bedrijf, carrière en zichzelf te halen.


Annic ten Duis als spreker

Annic organiseert maandelijks masterclasses over ondernemen en geeft als spreker lezingen en workshops bij bedrijven, scholen en andere organisaties door het hele land. Tijdens haar lezingen deelt ze hoe je als (beginnende) ondernemer succes kunt behalen, de kracht van social media als (personal) brand en haar ervaring als vlogger. Dit kunnen bedrijven inzetten om hun merkverhaal sterker naar voren te halen en door middel van een goede marketing strategie te verbinden met hun klanten.


Boek Annic ten Duis nu bij het Sprekershuys!

Annic is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van mens & maatschappij, lifestyle & health, ondernemerschap en business & management. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Annic ten duis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Influencers, E-commerce, Marketing, Ondernemen, Bloggen, Social Media

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Mini Masterclass Ondernemen

Tijdens deze verkorte versie van haar bekende Masterclasses Ondernemen deelt Annic de highlights uit de originele Masterclass. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal komen onderwerpen als social media, financiën, netwerken, marketing, pr en haar gouden tips aan bod. Na deze lezing gaat de bezoeker naar huis met een enorme inspiratieboost én concrete tips en tricks die elke ambitieuze werknemer, student en ondernemer direct kan toepassen.

Health & Mind

YouTube is booming. YouTubers en vloggers schieten als paddenstoelen uit de grond. Annic is sinds 2015 ook actief als YouTuber en vlogger. Met deze ervaring weet ze precies wat de trends zijn, hoe je een kanaal kan laten groeien en wat de do's and don'ts zijn. In haar filmpjes staat Heath & Mind centraal.

I Love Fashion News

In deze lezing vertelt Annic het verhaal over hoe ze haar website I Love Fashion News liet uitgroeien tot de grootste modesite van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand en laat zien hoe zij als eerste jonge ondernemer in Nederland een grote contentwebsite wist neer te zetten in de modebranche. Ze inspireert dankzij haar persoonlijke success story; iemand die op jonge leeftijd zonder start kapitaal en studie een succesvol bedrijf wist neer te zetten en volledig voor haar droom is gegaan.

Vloggen & YouTube

YouTube is booming. YouTubers en vloggers schieten als paddenstoelen uit de grond. Annic is sinds 2015 ook actief als YouTuber en vlogger. Met deze ervaring weet ze precies wat de trends zijn, hoe je een kanaal kan laten groeien en wat de do's and don'ts zijn

Social Media

Social media verandert razend snel en hoe pas je dit nou goed toe in jouw bedrijf? Welk kanaal gebruik je juist wel of niet? En wat zijn de trends van dit moment? Annic geeft tijdens deze lezing antwoord op deze vragen en deelt verschillende tips en tricks rondom de populairste social media kanalen.

You think big, you get big!

MAMAWORDEN.nl van ANNIC TEN DUIS verkoopt ONZIN aan KWETSBARE VROUWEN

SPIEKEN BIJ ANNIC TEN DUIS: "DIT VERANDERDE MIJN LEVEN" • Spieken met Marlieke

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.