Arjen Banach als dagvoorzitter inhuren

Arjen Banach als dagvoorzitter inhuren

Formule voor Toekomstgerichte Organisatie (cultuur, innovatie, trends) Boeien en Binden van Talent (millenials, gen z) (cultuur, generaties) Duurzaam Veranderen / Hoe krijg ik ze mee (verandermanagement, experimenteren) Hoe word ik een Inspirerende Werkgever? (cultuur, werkgeluk)

'Energie is de grootse voorspeller van succes & Als je doet wat je altijd deed, krijg je… steeds een beetje minder'”

Biografie

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op het gebied van organisatiecultuur, verandermanagement en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Daarnaast is hij Chief Happiness Officer bij een grote zorginstelling waar hij zich bezighoudt met een bouwen van een cultuur waarin veranderingen slagen en professionals optimaal kunnen presteren en betrokken zijn. Hij is ook de host van de podcast 'Energie aan het Werk'.

Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie?

Er zijn twee grote uitdagingen die iedere organisatie ongeacht sector of omvang aangaan. Enerzijds de noodzaak om de manier van werken mensgerichter te organiseren. Medewerkers centraal stellen gaat de komende jaren transformeren van onderscheidende factor naar absolute must. Daarnaast is er de noodzaak tot wendbaarheid, tot experimenteren en kúnnen veranderen.

Arjen Banach geeft met zijn lezingen een inkijk in wat de essentiële ingrediënten zijn voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortang maar op vooruitgang. Investeer in professionals; hun aanpassingsvermogen, creativiteit en betrokkenheid bepaalt hoe succesvol een organisatie is in een snel veranderende wereld!

Arjen Banach is geen hoogleraar of professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Voor een analytisch college managementfilosofie ben je bij Arjen Banach aan het verkeerde adres. Hij brengt veel energie. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Arjen Banach laat inzien dat het anders kan, inspireert hoe dat moet en motiveert om het morgen ook echt in praktijk te brengen.

Met zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ en zijn artikelen doet hij onderzoek bij de meest opvallende bedrijven in Nederland en spreekt hij de grootste dwarsdenkers en visionairs op het gebied van organisatiecultuur. Allemaal om duidelijk te maken hoe organisaties winnen in de wereld van morgen.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Verandermanagement, Werkgeluk, Organisatiecultuur, Leiderschap, Creativiteit

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2000,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Interviewer

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven & Management Innovatie & Trends Leiderschap Strategie Onderwijs Bestuur & Beleid & Politiek Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Het klinkt even stoer als schattig, pannenkoekenbakker.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Een uitverkochte première van mijn eerste theatershow

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Over 10 jaar vormt organisatiecultuur de belangrijke strategie richting klanten én medewerkers van nagenoeg alle organisaties wereldwijd.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb enorme bewondering voor altruïstische leiders.

Wat weet niemand van je?

Dat ik bij een overnachting de dag voor een optreden altijd de sauna in ga. Het zal waarschijnlijk ooit gaan gebeuren dat ik daar iemand tref die de volgende dag in de zaal zit…