Vakgebied

Leiderschap
Verandermanagement
Wetenschap
Sport&Motivatie
Lifestyle&Health
Persoonlijk ontwikkeling
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Creativiteit & inspiratie
Business & Management
Communicatie & Media
HRM

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Sport & Motivatie
Wetenschap
Lifestyle & Health
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Doen je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of klanten niet altijd wat jij wilt? Ayca Szapora legt je uit hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen. Ze neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je gedrag van jezelf en anderen kunt veranderen.


Passie op het podium

Ayca is een gepassioneerde spreker die de brug slaat tussen wetenschap en de concrete toepassing hiervan in de praktijk. Ze heeft heel veel kennis en maakt die toegankelijk voor een breed publiek. Ze is innemend, haar presentaties zijn energiek en haar enthousiasme is aanstekelijk. Tegelijkertijd brengt ze kennis waar je wat aan hebt. De perfecte combinatie van intellect en passie.


Ayca heeft veel ervaring als spreker op congressen en evenementen en geeft al meer dan 20 jaar trainingen in bedrijven. Ook heeft ze ervaring als expert in business excellence en continuous improvement verandertrajecten. Met haar brede expertise past ze zich gemakkelijk aan elk publiek. Haar keynotes zijn toegankelijk, interactief en dynamisch.


Breinkennis, A-ha momenten en verrassende inzichten

Haar achtergrond als neurowetenschapper en cognitief psycholoog maken dat ze met kennis van zaken spreekt. Haar ervaring als trainer, coach en veranderaar met een Black Belt in Lean Six Sigma maken haar kennis direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk en voor ieder veranderinitiatief.


Ayca geeft advies aan verschillende universiteiten in Nederland en in Duitsland. Ze is tevens reviewer bij The American Journal of Psychology. Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.


Auteur

Haar nieuwe boek “Veranderen voor luie mensen” geschreven met Paul Smit gaat over hoe verandering écht werkt in ons brein. Is er iets dat je wilt en is daar een verandering voor nodig? Dan is Ayca de ideale spreker voor jouw evenement.


Boek Ayca Szapora bij het Sprekershuys!

Ayca Szapora is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen het brein, gedrag & verandering, neurowetenschap, verbinding & samenwerking, focus & creativiteit, leiderschap, kwetsbaarheid & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ayca Szapora boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
"What if you were infinitely bigger than all the stories you tell yourself..."
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer