Vakgebied

Marketing
Hostmanship
Hospitality
Klantvriendelijkheid

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Sales & Klantgerichtheid

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 1.975

Biografie

Biografie

Bas Hoogland begint, na zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht, zijn werkcarrière bij Bilderberg Hotels. Bij dit bedrijf begint hij zijn tocht van sales representative naar commercieel directeur. Na diverse tussenstops, o.a. bij Gran Dorado en J.C Decaux, wordt Bas in 1996 gevraagd als commercieel directeur bij het te starten Landal GreenParks, om van dit bedrijf iets moois te maken.

In de bijna 19 jaar als Commercieel Directeur won Landal alle mogelijke prijzen waaronder jaar op jaar de “Thuiswinkel Award” en de Zoover Award voor “beste vakantieaanbieder”. In 2010 werd Landal gekozen tot “Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland” en in de jaren erna bleef Landal , als enige bedrijf tot nu toe, in de TOP 5 van Klantvriendelijkste bedrijven van Nederland!

Begin 2015 verliet hij Landal voor een rustiger tempo. Samen met z’n vrouw exploiteert hij nu een uniek vakwerkhuis: ‘De Heerlijkheid Vijlen’ in Zuid-Limburg. Hij ging van 13500 huisjes terug naar 1! Daar neemt Hoogland de rol van gastheer, tuinman, hoofd valet parking, houthakker & oppasser op zich.

Boek Bas Hoogland bij het Sprekershuys!

Bas Hoogland is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van Marketing, Hostmanship, Hospitality en Klantvriendelijkheid. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Bas Hoogland boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Aardig zijn kost niks. Alles wat leuk is, kost geen moeite. Be different!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer