1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Bas van der Veldt

Bas van der Veldt is CEO van AFAS Software en houdt je graag een spiegel voor tijdens zijn lezingen! Hij was er al vroeg bij in zijn carrière, omdat hij op zijn 19e al productmanager was bij AFAS. In 2008 werd hij zelfs directeur van het bedrijf en is dat nu nog steeds! Waar Bas een kick van krijgt is het inspireren van mensen. Hij is expert op het gebied van ondernemerschap en innovatie & trends. Bas van der Veldt is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Bas van der Veldt

Over Bas van der Veldt

Op zoek naar een inspirerende spreker met humor? Lekker luchtig, maar tegelijk een pittige inhoudelijke boodschap? Dan is Bas wellicht een leuke spreker voor jouw evenement of sessie. Bas ziet presenteren als een leuke (onbetaalde) hobby naast zijn functie als algemeen directeur van AFAS. Hij haalt met zijn lezingen dan ook geld op voor Stichting Special Arts. Je begrijpt het, zijn tijd willen we zinvol inzetten.


Boek Bas van der Veldt bij het Sprekershuys!

Bas is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemen, leiderschap en innovatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bas van der Veldt boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Bedrijfscultuur, Innovatie, MVO, Leiderschap, ICT, HR, Marketing, Ondernemen, Cultuur, User Experience

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€1800

Sessies

Lezing Bas van der Veldt

Bas houdt tijdens zijn lezingen graag een spiegel voor bij zichzelf en bij zijn publiek waardoor het een pittige maar inspirerende sessie kan worden. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience.

De toekomst is mooi!

AFAS Open 2021 - Keynote (Bas van der Veldt)

AFAS-koppelingen: Laat data voor je werken

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.