1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Berend Koen Brouwer

Berend Koen Brouwer is een enthousiaste, veelzijdige en humoristische presentator en dagvoorzitter die haarfijn weet aan te voelen wat jouw evenement nodig heeft. Door zijn brede achtergrond als presentator, zanger/songwriter, programmamaker, conceptontwikkelaar, comedian en Latijns-Amerikadeskundige is hij breed inzetbaar. Hij is sociaal, nieuwsgierig en geniet ervan zich te verdiepen in jouw wereld. Berend Koen is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Berend Koen Brouwer

Over Berend Koen Brouwer

Berend Koen Brouwer is een creatief multitalent met een onstilbare honger naar nieuwe verhalen en ervaringen. Je zou hem kunnen kennen als presentator/programmamaker bij BNN of EO, van zijn band Lieve Bertha waarmee hij jarenlang door Nederland toerde, als gezicht en eigenaar van het grootste YouTube-kanaal over tiny houses van Nederland of als comedian op comedy-avonden.


Muziek, film en presenteren

Misschien heb je hem gezien als frontman van de Tante Joke Karaoke-band of als presentator/dagvoorzitter op een van de vele plekken waar hij al heeft mogen staan. Hij heeft altijd zijn eigen pad gevolgd. Na het VWO ging hij niet studeren maar zelf aan de slag met muziek, film en presenteren. Dit bracht hem op plekken over heel de wereld en maakt dat hij veel ervaring heeft voor zijn leeftijd.


Op zijn 26e besloot hij uit pure interesse Latijns-Amerikastudies te studeren aan de Universiteit van Leiden. Dit gaf hem naast zijn ervaring als spreker en maker een extra dosis maatschappelijk en academisch bewustzijn. Berend Koen spreekt ook vloeiend Portugees.


Berend Koen als dagvoorzitter

Berend Koen weet zich haarfijn aan te passen aan ieder evenement. Hij stelt de juiste vragen, brengt humor, sfeer en verbinding. Het maakt hem een veelgevraagde host/dagvoorzitter voor uiteenlopende evenementen. Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid werken ontwapenend en verbindend.


Boek Berend Koen Brouwer bij het Sprekershuys

Berend Koen Brouwer is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, interviewer, cabaretier en gespreksleider. Hij is breed inzetbaar en heeft affiniteit met onderwerpen als entertainment, duurzaamheid, zorg, onderwijs, Latijns Amerika en conceptontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Berend Koen Brouwer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Minimalisme, Conceptontwikkeling, Komedie

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Berend Koen als host/dagvoorzitter

Berend Koen is een veelgevraagde host/dagvoorzitter op uiteenlopende evenementen. Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid werken ontwapenend en verbindend. Hij stelt goede vragen, weet mensen op het gemak te stellen en zorgt voor humor en sfeer op ieder evenement.

Berend Koen als presentator op feesten en festivals

Als geen ander weet Berend Koen een zaal wild te maken met zijn onuitputtelijke energie en enthousiasme. Van grote sterren tot zenuwachtige karaokezangers, voor Berend Koen is iedereen gelijk en verdient iedereen een podium. Deze wervelwind lijkt onbevangen, maar is zeer scherp en heeft alles in de gaten.

...
Berend Koen supported us throughout the day with jokes, small talks, music performance and connecting the dots of the day. I think it was extremely valuable to have him on board! He gave the not only the audience, but also the other speakers and organizers a big smile.
Lieke, Nationale Nederlanden
...
Berend Koen was een geweldige host bij onze Leger des Heils kerstfeesten. We vierden kerst gezamenlijk met onze deelnemers, met ketenpartners en onze collega's. Een bont gezelschap en Berend Koen zorgde ervoor dat het overal één groot feest werd. Met zijn enthousiasme, betrokkenheid en vermogen om de zaal en al die verschillende mensen aan te voelen zorgde hij voor sfeer, energie, veiligheid en ruimte. Maar bovenal zorgde hij voor verbinding. En die verbinding was precies waarom we die kerstfeesten vieren. In de voorbereiding en op de avonden zelf was Berend Koen zeer flexibel, was het makkelijk schakelen en was hij inhoudelijk een fijne sparringpartner. Hij vierde mee, bleef goed aanvoelen wat er nodig was en speelde daar op in. Bij een volgend event weten we Berend Koen zeker weer te vinden!
Leger des Heils
...
Ik heb met Berend Koen gewerkt bij de What’s Happening Area op Lowlands. Dat is drie dagen lang mensen enthousiasmeren en verbinden. Het is feest dus alle registers mogen open, en dat gaan ze bij Berend Koen. Het genot spat eraf en dat werkt enorm opzwepend voor publiek en deelnemers.
Luca Stappers, Regisseur
...
Berend Koen is een super energieke presentator die bij elk publiek de sfeer er in weet krijgen. Hij praat moeiteloos een hele avond aan elkaar. Iedereen krijgt een lach op zijn gezicht van Berend Koen!
Jasper Demollin (acteur/presentator/muzikant), collega bij de Tante Joke Karaokeband

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.