1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Corne van Zeijl

Corné van Zeijl schrijft, praat en presenteert over een breed vlak van beleggingsonderwerpen: macro-economie, de beurs in het algemeen, bedrijven, psychologie van beleggers en de effecten daarvan. Al sinds 1986 is hij professioneel werkzaam in het effectenvak. In 2007, 2008, 2010 en 2011 won hij de Gouden Stier. Sinds 2013 is hij jurylid van deze verkiezing. Ook geeft Corne regelmatig commentaar op beleggingszaken. Dat doet hij op Radio1, BNR en RTL-Z. Corne van Zeijl is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Corne van Zeijl

Over Corne van Zeijl

Corné van Zeijl schrijft, praat en presenteert over een breed vlak van beleggingsonderwerpen: macro-economie, de beurs in het algemeen, bedrijven, psychologie van beleggers en de effecten daarvan. Al sinds 1986 is hij professioneel werkzaam in het effectenvak. Tot halverwege 2016 beheerde hij bij ACTIAM de Nederlandse portefeuille van ruim 1 miljard euro. Momenteel adviseert hij de organisatie strateeg op het gebied van asset allocatie en als analist. In 2007, 2008, 2010 en 2011 won hij de Gouden Stier. Sinds 2013 is hij jurylid van deze verkiezing. Corné begon zijn beleggingscarrière als beleggingsanalist bij Staal Bankiers. Daarna bij Robeco Effectenbank en bij Zurich Leven, waar hij hoofd beleggingen werd totdat SNS Reaal, Zurich overnam. Naast het geven van de strategische visie op de asset allocatie, geeft hij regelmatig commentaar op beleggingszaken. Dat doet hij op Radio1, BNR en RTL-Z. Verder is hij regelmatig met zijn mening op internet te vinden via Belegger.nl, Telegraaf.nl en ABM Financialnews.nl. Ook geeft hij veel presentaties en gastcolleges over onderwerpen als Behavorial Finance, beleggen en economie. Sinds de oprichting heeft Corné voor Nederlands’ grootste internet beleggingssite www.iex.nl columns geschreven. Sinds 2012 schrijft hij zijn column in het Financieele Dagblad. Als laatste wapenfeit valt te melden dat hij de schrijver is van het boek Centen & Sentiment. Een boek over de psychologische effecten van het beleggen. Dat boek is voor Nederlandse beleggingsboek-begrippen een ware bestseller gebleken met een oplage van 7.000 stuks. Recentelijk is zijn boek 365 tegeltjeswijsheden voor de belegger uitgekomen.


Boek Corne van Zeijl bij het Sprekershuys!

Corne van Zeijl is te boeken als spreker en is expert op het gebied van economie, beleggen en Behavioral finance. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Corne van Zeijl boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Beleggen

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€2000

Sessies

Lezing Corne van Zeijl

Corné van Zeijl schrijft, praat en presenteert over een breed vlak van beleggingsonderwerpen: macro-economie, de beurs in het algemeen, bedrijven, psychologie van beleggers en de effecten daarvan. Corné is een zeer fijne spreker, maakt het publiek enthousiast en betrekt ook graag het gehele publiek bij zijn lezing.

Feel The Fear And Do It Anyway

Drie tips van Corné van Zeijl

Komt inflatie door geldpers centrale banken @ACTIAM week video

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.