1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is al zo’n dertig jaar werkzaam als acteur bij het toneel, films, commercials/voice overs en televisie. Voorheen als directeur Film & TV Drama bij Eyeworks, maar ook als ondernemer met zijn succesvolle evenementenbureau Om de Haverklap Produkties, gespecialiseerd in de zakelijke markt met klanten als diverse ministeries. Tijdens congressen, evenementen, workshops of andere bijeenkomsten weet hij als geen ander met zijn energie en creativiteit de zaal mee te krijgen. Dirk Zeelenberg is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Dirk Zeelenberg

Over Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg (Rotterdam, 1969) is zo’n dertig jaar werkzaam als acteur bij het toneel (onder meer met John Kraaijkamp en Mary Dresselhuys), film (waaronder Zwartboek, Simon, Familieweekend en het Oscar winnende Antonia), commercials/voice overs (o.a. Wouter van LOI, Grolsch, Zilveren Kruis, Hyundai) en televisie (meest bekend van kijkcijferkanon Divorce en All Stars). Ook achter de schermen is Dirk te vinden. Voorheen als directeur Film & TV Drama bij Eyeworks, maar ook als ondernemer met zijn succesvolle evenementenbureau Om de Haverklap Produkties, gespecialiseerd in de zakelijke markt met klanten als diverse ministeries, Ahold, Sanoma en Unilever. De afgelopen jaren is Dirk tevens een zeer veelgevraagd trouwambtenaar (Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand, BABS) en spreker. Door Dirks zeer brede carrière, kennis van en oprechte interesse in de mens en nieuwsgierigheid naar wat de ander drijft, is hij bij uitstek geschikt als spreker, dagvoorzitter of presentator. Tijdens congressen, evenementen, workshops of andere bijeenkomsten weet hij als geen ander met zijn energie, ongebreidelde passie, creativiteit, improvisatievermogen en humor de zaal mee te krijgen. Wat het onderwerp of thema ook is, Dirk is in staat om met bevlogenheid de boodschap over te brengen. Voor iedere gelegenheid schrijft hij een speech die wordt afgestemd op de doelgroep en de gelegenheid. Daarnaast mag het publiek hem de hemd van het lijf vragen. Motiveren, inspireren, durven, doen en genieten zijn enkele steekwoorden, saai wordt het in ieder geval nooit. De reacties van zowel de opdrachtgevers (o.a. ABN AMRO, Fontys Hogescholen, Deloitte, Heineken) als het publiek zijn bijzonder enthousiast. Met name de persoonlijke aanpak, de interactie met de zaal, de betrokkenheid, improvisatievermogen en humor worden veelvuldig genoemd. Indien gewenst denkt Dirk graag creatief mee over de invulling. Bovendien is hij zeer flexibel, alles is bespreekbaar.


Boek Dirk Zeelenberg bij het Sprekershuys!

Dirk Zeelenberg is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van ondernemen, persoonlijk leiderschap en media & entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Dirk Zeelenberg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Persoonlijk leiderschap, Omgaan met verandering, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dirk als dagvoorzitter

Door Dirk zijn zeer brede carrière, kennis van en oprechte interesse in de mens en nieuwsgierigheid naar wat de ander drijft, is hij bij uitstek geschikt als spreker, dagvoorzitter of presentator. Tijdens congressen, evenementen, workshops of andere bijeenkomsten weet hij als geen ander met zijn energie, ongebreidelde passie, creativiteit, improvisatievermogen en humor de zaal mee te krijgen.

Motiveren en doorzetten

Succes kan ook zó weer voorbij zijn. Dirk heeft dat tot aan den lijve mogen ondervinden, zowel als acteur als ondernemer. Zijn carrière ging niet zonder slag of stoot. Niet minder dan vier keer werd hij afgewezen voor de Toneelschool. Hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen?

Verandering

Door zijn jarenlange ervaring als zelfstandige (acteur, ondernemer en trouwambtenaar) weet Dirk als geen ander hoe het is om dagelijks het beste uit jezelf te moeten halen, maar ook hoe anderen te motiveren. Verandering kan voor veel weerstand zorgen. Dirk laat zien hoe verandering juist de basis kan zijn van succes.

Dirk Zeelenberg: Speeches op maat

Dirk Zeelenberg verzorgt op maat gemaakte speeches voor elke gelegenheid. Denk aan een fusie, of bedrijven die juist uit elkaar gaan, een collega die een jubileum viert, etc. Dirk denkt graag met je mee en levert een persoonlijke speech op maat.

In de auto met Dirk Zeelenberg: Acteerwereld vreselijk en vol misbruik

irk is trouwambtenaar: 'Ik vind het waanzinnig om te doen' - RTL LATE NIGHT/ SUMMER NIGHT

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.