Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Ondernemen
Ondernemerschap
Inspiratie
Amerika
Persoonlijk ontwikkeling
Reizen
Diversiteit
Diversiteit & Inclusie,

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Ondernemerschap
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Sinds Elske gekozen als ‘Zakenvrouw van het jaar’ (2017) is de koers van haar leven aanzienlijk veranderd. Zij heeft ruimte gekregen en gevonden om, naast haar eigen bedrijf, ook aan haar levenslange passie te werken: het stimuleren van jonge vrouwen om scherpe keuzes te maken en daardoor te kunnen opklimmen naar gezichtsbepalende functies bij overheid en bedrijfsleven. Dankzij haar inmiddels rijke ervaring als groeiondernemer, onderhandelaar en actief netwerker heeft zij niet alleen haar kijk op de cruciale factoren van geslaagde en minder geslaagde carrières kunnen verdiepen.

Daarnaast heeft zij via optredens door het hele land alsook haar bijdragen op de radio (‘Nieuws & Co’ bij Radio1, ‘BNR Zakendoen’ bij BNR Nieuwsradio) verder mogen ontwikkelen als inspirator; iemand die nieuwe perspectieven aanreikt en ongemakkelijke vragen durft te stellen. Houvast te geven bij actuele thema’s als zelfvertrouwen, levensgeluk, diversiteit, technologie en klimaat. Het rechtstreekse gevolg van haar nieuwe koers is het geheel belangeloos oprichten van de Elske Doets Young Lady Business Academy. Daarmee zet zij in op een nieuwe generatie jonge vrouwen van 15 tot en met 24 jaar, die zij via een 5-daagse stoomcursus zakendoen tracht te inspireren tot het maken van die zo belangrijke, scherpe keuzes.

En zodoende het lef te ontwikkelen om straks hun gedroomde topcarrière tot volle bloei te brengen. Allereerst voor zichzelf natuurlijk, maar ook voor de samenleving die haar inziens zoveel ‘rijker’ wordt van vrouwen op cruciale posities. Koningin Máxima, premier Rutte en Neelie Kroes leverden inmiddels hun bijdrage aan de Elske Doets Young Lady Business Academy. De opleiding staat los van haar bedrijf en wat het zo bijzonder maakt voor haar, en hopelijk ook voor de deelnemers, is dat het telkens weer een volstrekt openhartige zoektocht is naar ieders krachten en zwaktes, ook die van haarzelf. En tevens een zoektocht naar waar ieders werkelijke talent nu precies ligt, ook dat van Elske.

Want niemand is ooit ‘af’.

Een perfecte introductie tot Elske haar gedachtegoed is het boek ‘Het lef om gelukkig te zijn‘, dat is verschenen bij Prometheus en waarvan de vierde druk in de winkels ligt. Met sprekende voorbeelden uit mijn carrière en privéleven stimuleert zij de lezer zichzelf vragen te stellen, en op die manier de juiste richting in leven en loopbaan te vinden.

Elske is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemingsschap, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en creativiteit. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Dream, Dare, Do!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer