Esther van der Voort als dagvoorzitter inhuren

Esther van der Voort als dagvoorzitter inhuren

dagvoorzitter, presentator, stand-up comedian

Het staat geschreven en gedrukt, je moet krabben waar het jukt”

– Bregje Molema – van Dieen (98), Koudekerk a/d Rijn

Biografie

Esther van der Voort heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Zij is bovendien in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden.

Esther van der Voort heeft naam gemaakt als dagvoorzitter. Ze brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep en resultaatgerichtheid. Sprekers voelen zich gesteund (en zo nodig afgeremd), de mensen in de zaal worden geactiveerd en de organisatie kan op resultaten rekenen.

Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid. Jarenlang werkte ze op een hoge positie bij een ministerie, dus ingewikkelde materie intimideert haar niet, net zo min als ambtelijk jargon (waar ze ook feilloos doorheen kan prikken). Zij is bovendien in staat om met humor de gewenste sfeer neer te zetten en mensen te verbinden. Ze leerde dit op het podium van onder andere Comedy Café Amsterdam waar zij regelmatig optreedt als presentator en stand-up comedian.

Esther heeft grote inhoudelijke kennis en ervaring in het sociaal domein, maar maakt zich onderwerpen in andere domeinen snel en met enthousiasme eigen.
Als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die de aandacht van uw bezoekers weet vast te houden en net even anders is dan alle andere dan is Esther de juiste keuze.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

sociaal domein, veiligheid, milieu, big data (en alles wat langskomt)

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

vanaf €1750,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Interviewer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Onderwijs Bedrijfsleven Bedrijfsleven & Management Cabaret & Entertainment Ondernemen Innovatie & Trends Wetenschap Leiderschap Sport Technologie & ICT Big Data Marketing & Communicatie Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap Bestuur & Beleid & Politiek Strategie Economie & Financien Sales & Klantgerichtheid Kunst & Cultuur Motivatie & Inspiratie Online Influencers

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bollenpellen (maar dat was zwart) Kamermeisje (officieel)

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Introductie van de nieuwe bewindspersonen op het departement (intern) en bij hun partners (extern)

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik denk dat mensen altijd willen blijven ontmoeten als dat niet fysiek is dan ben ik een holografische dagvoorzitter.

Voor wie heb je grote bewondering?

-

Wat weet niemand van je?

Dat ik ’s nachts uit bed ga om de restjes aardappel met zout en mayonaise op te eten.

Twitter