1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Gert-Jan Oplaat

Gert-Jan Oplaat werkte jarenlang in de politiek als VVD-er. In het parlement is hij woordvoerder op het gebied van landbouw. In 2006 besloot hij zijn eigen consultancybureau ‘Brook Consultancy BV’ op te starten. Tegenwoordig is hij voorzitter van de Kamer van Koophandel van centraal Gelderland. Gert-Jan geeft lezingen vanuit zijn vakgebieden bestuur, beleid, politiek en ondernemerschap. Dit zijn ook o.a. de thema’s die hij bespreekt in zijn lezingen. Gert-Jan is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Gert-Jan Oplaat

Over Gert-Jan Oplaat

Politiek

Gert-Jan Oplaat is voormalig-lid van de VVD en weet alles van ondernemen. In 1998 wordt Gert Jan gekozen in de kamer. In het parlement is hij woordvoerder op het gebied van landbouw. In 2004 brengt Gert-Jan in het televisieprogramma B&W de internetsite Indymedia in verband met doodsbedreiging aan politici. In hetzelfde jaar presenteert hij samen met toenmalig partijgenoot Geert Wilders het pamflet ‘RECHT(S) op je doel af’. Daarin pleitten ze voor een meer rechts-conservatieve koers voor de VVD. Zo wilden ze onder andere Turkije weren als lid van de Europese Unie. Dit standpunt leidde in september tot een breuk tussen Wilders en de VVD.


Eigen consultancybureau

In 2006 wordt hij niet gekozen bij de Tweede Kamerverkiezingen. Hij start zijn eigen consultancybureau ‘Brook Consultancy BV’ en sinds 2007 is Gert-Jan voorzitter van de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

Gert-Jan heeft een zoon en een dochter en in zijn vrije tijd doet hij graag aan cabaret en zang.

Boek Gert-Jan Oplaat bij het Sprekershuys!

Gert-Jan is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als bestuur, beleid, politiek en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Gert-Jan Oplaat boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Lezing Gert Jan Oplaat

GertJan Oplaat is lid van de VVD en weet alles van ondernemen. In 1998 wordt Gert Jan gekozen in de kamer. In het parlement is hij woordvoerder op het gebied van landbouw. Gert Jan is sinds het begin van zijn carrière al actief in de agrarische sector en heeft dit ook op politiek niveau vertegenwoordig. Hij is tevens actief als belangenbehartiger van de pluimveesector. Na zijn vertrek uit de Kamer runt hij een eigen consultancybureau genaamd Brook Consultancy BV. Sinds 2007 is Gert Jan voorzitter van de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland.

Gert-Jan heeft uitstekende leiderschapskwaliteiten, is communicatief sterk en is in staat om bruggen te bouwen. Daarnaast is hij resultaatgericht, stressbestendig en pragmatisch met aandacht voor de belangen van uw organisatie en werknemers.

Boerenverstand

‘’De VVD is vervreemd van de achterban’’, zegt oud-VVD-Kamerlid Gert-Jan Oplaat

Bestuur VVD Overijssel stapt op na onrust over voorzitterschap Oplaat

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.