1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & panellid

Ginny Ranu Ramkisoen

Ginny Ranu Ramkisoen is creatief ondernemer, schrijft, presenteert, maakt kunst en is consultant editor in de boekenwereld. Als ervaringsdeskundige vertelt Ginny vaak over werk en carrière, en aangezien ze graag praat hoor je haar ook terug in podcasts, zoals die van LINDA, POM of Cosmopolitan. In 2018 publiceerde Ginny haar eerste boek ‘Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan’ en op dit moment is ze bezig met het schrijven van haar tweede boek. Ginny Ranu Ramkisoen is te boeken als dagvoorzitter en panellid bij het Sprekershuys.

...Ginny Ranu Ramkisoen

Over Ginny Ranu Ramkisoen

Ginny Ranu Ramkisoen is creatief ondernemer, schrijft, presenteert, maakt kunst en is consultant editor in de boekenwereld.


Creativiteit

Creativiteit heeft er bij Ginny altijd ingezeten. Al zou haar moeder anders hebben beweerd in 1991, nadat ze in groep 2 met een zelf geknutselde “snoepautomaat” het schoolplein afliep wat tot haar moeders grote teleurstelling slechts een leeg bakje kruidenboter met een gat bovenop bleek.

Dat is nu anders. Dingen verzinnen en maken is waar Ginny goed in is. Ze vertaalt haar visie en ideeën in tastbare creaties. Althans, zo omschrijft ze haar werk op feesten en partijen.


Werk en carrière

Als ervaringsdeskundige vertelt Ginny vaak over werk en carrière. Dat deed ze bijvoorbeeld al eens tijdens het Happinez Seminar of op International Women’s Day bij Warner Music als ook bij Quote Talks of in voormalig eigen rubriek ‘How I Do The Job’ voor Marie Claire magazine, waarvoor ze ook de online video’s presenteerde. Je vindt haar met enige regelmaat in de media, zoals op o.a. evajinek.nl, LINDA.nl, Quote, Cosmopolitan, VOGUE, Marie Claire, Algemeen Dagblad en ELLE.


Podcasts

Aangezien ze graag praat hoor je haar ook terug in podcasts, zoals bijvoorbeeld die van LINDA., POM of Cosmopolitan.


Auteur

In 2018 publiceerde Ginny haar eerste boek i.s.m. uitgeverij A.W. Bruna, genaamd ‘Ginny werkt – De jobguide voor jouw droombaan’. Het boek gaat over hoe je een baan vindt waar je het écht naar je zin hebt, waar je groeit en waar je talenten benut worden, geschreven met een gezonde dosis nuchterheid. Niet alles is altijd fantastisch en daar moeten we ook niet naar streven, vindt Ginny. Momenteel werkt ze aan het manuscript van haar tweede boek ‘De dood – Een troostboekje voor mensen zoals jij en ik’ welke gepland staat voor publicatie (2021). Ginny verloor haar ouders op jonge leeftijd en schrijft dit boek om mensen die een dierbare hebben verloren, troost en herkenning te bieden.


Vrije tijd

Ginny is niet bang om vragen te stellen en is niet vies van wat zelfspot. Ze woont in Amsterdam, haalt plezier uit activiteiten zoals buiten de deur eten wegens onvoldoende capaciteit om een eetbaar gerecht te maken, houdt van borrelen met vrienden en luistert graag muziek. In haar vrije tijd maakt ze abstracte kunst of belandt ze in een telkens wisselende hyperfixactie inzake bizarre onderwerpen.


Boek Ginny Ranu Ramkisoen bij het Sprekershuys!

Ginny Ranu Ramkisoen is te boeken als dagvoorzitter en panellid en is expert op het gebied van media, persoonlijke ontwikkeling, presenteren, kunst & cultuur, schrijven en debat. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Ginny Ranu Ramkisoen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Kunst & Cultuur, Debat, Presenteren, Schrijven

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitterschap Ginny Ranu Ramkisoen

Ginny Ranu Ramkisoen is creatief ondernemer, schrijft, presenteert, maakt kunst en is consultant editor in de boekenwereld. Ze is niet bang om vragen te stellen en is niet vies van wat zelfspot.

Als ervaringsdeskundige vertelt Ginny vaak over werk en carrière. Dat deed ze bijvoorbeeld al eens tijdens het Happinez Seminar of op International Women’s Day bij Warner Music als ook bij Quote Talks of in voormalig eigen rubriek ‘How I Do The Job’ voor Marie Claire magazine, waarvoor ze ook de onlinevideo’s presenteerde. Je vindt haar met enige regelmaat in de media, zoals op o.a. evajinek.nl, LINDA.nl, Quote, Cosmopolitan, VOGUE, Marie Claire, Algemeen Dagblad en ELLE.

Aangezien ze graag praat hoor je haar ook terug in podcasts, zoals bijvoorbeeld die van LINDA., POM of Cosmopolitan.

HOW I DO THE JOB - Pasquale Jansma van Buro Tinto

HOW I DO THE JOB - Kim Schilte van Life of Pie

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.