Vakgebied

Leiderschap
Topsport
Coaching
Resultaatmanagement
Team ontwikkeling
Leiderschap

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Frans

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans Bouscholte heeft als wedstrijdzeiler grote succes behaalt en extreme avonturen beleefd op zee. Als gepassioneerd spreker deelt hij deze verhalen graag met zijn publiek. Hans heeft – onder bijzonder uitdagende omstandigheden – veel ervaring met leiderschap en management. In zijn lezingen maakt hij de vertaalslag naar het bedrijfsleven. Hans was onder andere schipper op de ‘BrunelSunergy’ in de Volvo Ocean Race 1997/1998 en analyseert voor NOS Studio Sport de Volvo Ocean Race. Naast zijn deelname aan grote Franse zeilwedstrijden heeft Hans ook een bijzonder wereldrecord op zijn naam staan: in een open catamaran van 6 meter de oceaan over. Naast zeilen op topniveau heeft Hans ook een enorme passie voor het motiveren van mensen. Hij heeft een uitgebreid trackrecord op het gebied van communicatie, psychologie en coaching.

Hans Bousscholte is te boeken als spreker en motivational speaker en geeft lezingen over onderwerpen als leiderschap, sport en motivatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
In storm zijn innerlijke drijfveer, de juiste koers en motivatie van de bemanning bepalend voor het slagen van de missie
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer