Vakgebied

Leiderschap
Topsport
Coaching
Resultaatmanagement
Team ontwikkeling
Leiderschap

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels
Duits
Frans

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans Bouscholte is een zeer succesvolle wedstrijdzeiler die als gepassioneerd spreker zijn publiek meeneemt op zijn extreme avonturen op zee. Bouscholte laat zijn toehoorders delen in zijn uitgebreide ervaring met leiderschap en management onder bijzonder uitdagende omstandigheden om vervolgens de vertaalslag te maken naar het bedrijfsleven. Bouscholte was onder andere schipper van het jacht ‘BrunelSunergy’ in de Volvo Ocean Race 19971998 en analyseert voor NOS Studio Sport de Volvo Ocean Race. Naast deelname aan grote Franse zeilwedstrijden heeft Hans ook een zwaar bevochten wereldrecord – in een open catamaran van 6 meter de oceaan over – op zijn naam staan. Buiten zeilen op topniveau is Hans Bouscholte gefascineerd door het motiveren van mensen. Hij heeft dan ook een uitgebreid trackrecord op het gebied van communicatie, psychologie en coaching.

Lees meer
In storm zijn innerlijke drijfveer, de juiste koers en motivatie van de bemanning bepalend voor het slagen van de missie
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer