1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Hans Bouscholte

Hans Bouscholte is professioneel wedstrijdzeiler, motivational speaker en teambuilder. Hij heeft als wedstrijdzeiler grote successen behaald en extreme avonturen beleefd op zee. Als gepassioneerd spreker deelt hij deze verhalen graag met zijn publiek. In zijn lezingen laat hij zien dat er veel overeenkomsten zijn tussen wedstrijdzeilen op topniveau en het bedrijfsleven. Teamwork, prestaties leveren en plezier hebben in wat je doet, zijn de basis voor (internationaal) succes. Hans Bouscholte is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Hans Bouscholte

Over Hans Bouscholte

Hans Bouscholte heeft als wedstrijdzeiler grote successen behaalt en extreme avonturen beleefd op zee. Als gepassioneerd spreker deelt hij deze verhalen graag met zijn publiek. Hans heeft – onder bijzonder uitdagende omstandigheden – veel ervaring met leiderschap en management. In zijn lezingen maakt hij de vertaalslag naar het bedrijfsleven. Hans was onder andere schipper op de ‘BrunelSunergy’ in de Volvo Ocean Race 1997/1998 en analyseert voor NOS Studio Sport de Volvo Ocean Race. Naast zijn deelname aan grote Franse zeilwedstrijden heeft Hans ook een bijzonder wereldrecord op zijn naam staan: in een open catamaran van 6 meter de oceaan over. Naast zeilen op topniveau heeft Hans ook een enorme passie voor het motiveren van mensen. Hij heeft een uitgebreid trackrecord op het gebied van communicatie, psychologie en coaching.


Boek Hans Bouscholte bij het Sprekershuys!

Hans Bouscholte is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van leiderschap, topsport, coaching, teamontwikkeling en resultaatmanagement. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Hans Bouscholte boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Coaching, Resultaatmanagement, Leiderschap, Topsport

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Hans Bouscholte

Hans Bouscholte is sporter, motivational speaker en teambuilder. Zijn ijzeren wil om te winnen bracht hem veel internationaal succes. Winnen doe je door samen te werken.

'Het is geweldig om het publiek al sprekend mee te mogen nemen naar wereldoceanen om daar gezamenlijk te ontdekken dat er veel overeenkomsten zijn tussen wedstrijdzeilen op topniveau en het bedrijfsleven. Teamwork, prestaties leveren en plezier hebben in wat je doet zijn daarbij mijn sleutelwoorden. In mijn lezingen komen topsport en motiveren - mijn twee grote passies - samen en valt voor mij alles perfect op zijn plaats.'

Recente onderwerpen:

 • Samenwerking op het gebied van innovatie om doelen te bereiken
 • People make the Difference
 • Despite setback achieving your Goal
 • Master of the Sea, winnen is het enige dat kan
 • Volvo Ocean Race, winning teamwork
In storm zijn innerlijke drijfveer, de juiste koers en motivatie van de bemanning bepalend voor het slagen van de missie

Nabespreking met TD Hans Bouscholte

Winactie: Zeil mee op de Boudragon van Hans Bouscholte

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.