1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Iwan Göbel

Iwan Göbel is spreker en werd in 2005 verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Door het grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter van Burton Car Company, Iwan, regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en zijn jongensdroom. Tijdens deze inspirerende lezingen gaat Iwan onder andere op een aanstekelijke wijze dieper in op zijn ervaringen als ondernemer en schrijver. Iwan Göbel is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Iwan Göbel

Over Iwan Göbel

In 2005 werd Iwan Göbel verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Door het grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter van Burton Car Company Iwan Göbel regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en zijn jongensdroom. Tijdens deze inspirerende lezingen gaat Iwan onder andere op een aanstekelijke wijze dieper in op zijn ervaringen als ondernemer en schrijver. Laat je meevoeren door het originele verhaal van deze creatieve topondernemer, die toont hoe passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes. Zijn niet-alledaagse denkwijze zal het publiek gegarandeerd enthousiasmeren, maar bovenal inspireren!


Ontwikkeling

Wat begon als een passie voor autodesign en techniek is momenteel uitgegroeid tot de grootste sportwagenfabriek van Nederland! In 1993 onder de naam Duck Hunt en vanaf 2000 onder de naam Burton Car Company begonnen Iwam Göbel en zijn broer Dimitri als kleine jongens een bedrijfje dat lelijke eendjes ombouwden tot pick-ups en loma'xen. Binnen afzienbare tijd verkochten zij honderden Lomax'en en Pick-ups en inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste sportwagenfabriek van Nederland en één van de succesvolste 2-CV shops van de wereld! In 2005 werd Iwan verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Op dit moment opereert Burton Car Company met vier bedrijven in meer dan 20 landen. In 2010 werd de ‘Burton Electric’ door Burton Car Company geïntroduceerd. Deze volledig elektrisch aangedreven sportwagen bezit een 25 kW motor en weegt slechts 500 kilo. Hiermee is de Electric één van de meest duurzame sportwagens ter wereld. Duurzaamheid is ook een onderwerp waar Iwan zich mee bezighoudt. In 2008 schreef hij samen met Sarah Monkau ‘Ecowinst voor woningen’ en verkocht daar meer dan 10.000 exemplaren van. In het boek wordt besproken hoe het besparen van energie niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook financieel aantrekkelijk.


Boek Iwan Göbel bij het Sprekershuys!

Iwan Göbel is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap, innovatie en circulaire economie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Iwan Göbel boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Circulaire economie, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€2000

Sessies

Lezing Iwan Göbel

Op dit moment opereert Burton Car Company met vier bedrijven in meer dan 20 landen. Door dit grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter Iwan Gobel regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en jongensdroom.

Kennis stamt uit het verleden, wijsheid hoort bij de toekomst.

"Doe iets met de circulaire economie in jouw branche" - Iwan Göbel Ondernemer | Burton Car Company

Jaap Bressers - Carlosmomentje

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.