Vakgebied

Duurzaamheid
Innovatie
Ondernemerschap
Circulaire economie

Thema's

Ondernemerschap
Business & Management
Duurzaamheid & Klimaat
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.000

Biografie

Biografie

In 2005 werd Iwan Göbel verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Door het grote succes en zijn ruime ervaring als spreker wordt CEO en oprichter van Burton Car Company Iwan Gobel regelmatig gevraagd om een prikkelende lezing te geven over diverse onderwerpen zoals: ondernemen, innovatie, duurzaamheid, circulaire economie en zijn jongensdroom. Tijdens deze inspirerende lezingen gaat Iwan onder andere op een aanstekelijke wijze dieper in op zijn ervaringen als ondernemer en schrijver. Laat je meevoeren door het originele verhaal van deze creatieve topondernemer, die toont hoe passie, doorzettingsvermogen, lef en creativiteit grondleggers zijn van succes. Zijn niet-alledaagse denkwijze zal het publiek gegarandeerd enthousiasmeren, maar bovenal inspireren! Wat begon als een passie voor autodesign en techniek is momenteel uitgegroeid tot de grootste sportwagenfabriek van Nederland! In 1993 onder de naam Duck Hunt en vanaf 2000 onder de naam Burton Car Company begonnen Iwam Göbel en zijn broer Dimitri als kleine jongens een bedrijfje dat lelijke eendjes ombouwden tot pick-ups en lomaxen. Binnen afzienbare tijd verkochtten zij honderden Lomaxen en Pick-ups en inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste sportwagenfabriek van Nederland en één van de succesvolste 2CV shops van de wereld! In 2005 werd Iwan verkozen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’. Op dit moment opereert Burton Car Company met vier bedrijven in meer dan 20 landen. In 2010 werd de ‘Burton Electric’ door Burton Car Company geïntroduceerd. Deze volledig elektrisch aangedreven sportwagen bezit een 25kW motor en weegt slechts 500 kilo. Hiermee is de Electric één van de meest duurzame sportwagens ter wereld. Duurzaamheid is ook een onderwerp waar Iwan zich mee bezighoudt. In 2008 schreef hij samen met Sarah Monkau ‘Ecowinst voor woningen’ en verkocht daar meer dan 10.000 exemplaren van. In het boek wordt besproken hoe het besparen van energie niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook financieel aantrekkelijk.

Iwan Göbel is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Lees meer
Kennis stamt uit het verleden, wijsheid hoort bij de toekomst.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer