Vakgebied

Inspiratie
Motivatie
Passie

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Zorg
Kunst & cultuur
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Persoonlijke ontwikkeling
HRM

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Raymann is CEO van Jorray Productions en was mede-eigenaar / creative director van Men At Work TV-Producties.

Hij is medeoprichter van HTF Productions op Curaçao. Dit is een productiemaatschappij die verschillende grote evenementen organiseert op het eiland, zoals de Comedy Factory Caribbean tour, Jandino Asporaat, Bergit Lewis, Glennis Grace en Edsilia Rombley. Ook zijn eigen shows heeft hij op Curaçao gepresenteerd. Hij heeft een strategische samenwerking met Agilis NV Suriname, dat o.a. verantwoordelijk is voor diverse showproducties en een jaarlijks HR-event. Tijdens zijn partnership met PWC Dutch Caribbean en Bearingpoint Dutch Caribbean gaf hij verschillende lezingen en trainingen op Curaçao, Aruba en Suriname over persoonlijke groei, met als doel medewerkers van verschillende bedrijven te motiveren. Ook in Nederland geeft hij lezingen voor diverse scholen, universiteiten, overheidsinstanties, de politie en voor bedrijven zoals ABNAMRO en de Rabobank op de Nederlandse TV in zijn programma. In 2005 won hij het Gouden Beeld voor TV- persoonlijkheid van het jaar. Verder kreeg hij de Cosmic Award en de Kleuren Award voor zijn bijdragen aan de multiculturele samenleving.

Lees meer
Je kunt gelukkig worden door van je passie je werk te maken. Maar je kunt ook gelukkig worden door van je werk je passie te maken.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer