1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Jacqueline Zuidweg

Zakenvrouw Jacqueline Zuidweg is spreker, dagvoorzitter, presentatrice en panellid. Ze is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. waar ze MKB-ondernemers en ZZP’ers helpen die in zwaar weer verkeren. De missie van Jacqueline is het taboe op financieel falen te doorbreken en zorgen dat alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor schulden snel en vakkundig worden geholpen. In haar lezingen deelt ze haar passie om de moed niet op te geven tijdens moeilijke momenten, financieel zwaar weer of tijdscrisis. Jacqueline is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Jacqueline Zuidweg

Over Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg is sinds 1994 ondernemer, oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van MKB-ondernemers en ZZP’ers die in zwaar weer verkeren en heeft inmiddels ruim 40.000 ondernemers bijgestaan. Als ervaren en enthousiast ondernemer weet ze dat ondernemen zo veel meer betekent dan alleen geld verdienen. Ondernemen is een way of life, het bepalen van je eigen koers en het realiseren van je dromen. Maar ondernemen is ook risico nemen en risico lopen. De corona-crisis leert ons allemaal hoe onvoorspelbaar het leven, en dus ook het ondernemen, kan zijn.

Op het financieel falen van ondernemers ligt helaas nog steeds een taboe in Nederland. Dit, terwijl je juist van je fouten het meeste leert. De missie van Jacqueline is dan ook het taboe op financieel falen te doorbreken en zorgen dat alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor schulden snel en vakkundig worden geholpen.

In 2014 is Jacqueline gestart met Stichting MKBDoorgaan.nl, de vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. MKBDoorgaan maakt inmiddels onderdeel uit van de Nederlandse Schuldhulp Route (Geldfit Zakelijk) en

Zij is als gast regelmatig te zien bij Tv-programma’s zoals Nieuwsuur, Goedemorgen Nederland, KRO-NCRV De Monitor en RTLZ. Ook is zij te horen op radio1 en als co-host bij BNR Zakendoen. Haar eerste boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, heeft zij geschreven samen met schrijfster Josette Dijkhuizen en is in maart 2013 uitgegeven.

Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot).

Inmiddels is zij een veelgevraagd spreker, presentator en dagvoorzitter. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!).


Boek Jacqueline Zuidweg bij het Sprekershuys!

Jacqueline Zuidweg is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van vrouwelijk ondernemerschap, financiën en leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.Spreker Jacqueline Zuidweg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Ondernemen tijdens crisis, Ondernemen, Vrouwelijk ondernemerschap

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2350

Sessies

Lezing Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg (1965) is een veelgevraagd spreker, presentatrice en dagvoorzitter. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!), financiële educatie voor kinderen en de combinatie van het ondernemerschap en gezin.

De wereld verandert, heb jij al een plan B? Bij het starten van een onderneming wordt meestal een bedrijfsplan opgemaakt, waarin is opgenomen hoe je het beste kunt starten en groeien. Er is aandacht voor marketing, product, financiën et cetera. Maar wat als dit bedrijfsplan, plan A, niet werkt? In Nederland stopt 70% van alle zzp-ers binnen 4 jaar. Wordt het geen tijd dat iedere ondernemer een plan B opmaakt? Wanneer stop je, hoe stop je en hoe ga je in je inkomen voorzien? Wanneer is een doorstart mogelijk en hoe doe je dat dan? Het hebben van een plan B maakt het ondernemen en het realiseren van het oorspronkelijke plan A veel beter en relaxter!

Jacqueline spreekt over onder andere het durven falen, schuldhulpverlening aan (ex-)ondernemers in het MKB, vrouwelijk ondernemerschap, inspirerend leiderschap en financiële educatie.

Vallen, opstaan en weer doorgaan!

De ondernemerstips van Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.