Vakgebied

Marketing
Management
Klantbeleving
Klantgerichtheid
Relatiebeheer
Acquisitie
Hoe ga je met prijsdruk om?

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Sales & Klantgerichtheid
Verandermanagement
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 3.950

Biografie

Biografie

Joas Burgers is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen sales & klantgerichtheid, marketing, management, klantbeleving en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Jos Burgers ontdekt al op jonge leeftijd zijn talent voor marketing en management. Het blijkt niet zijn enige aangeboren vaardigheid, want ook spreken voor grote groepen mensen gaat hem met opvallend gemak af. Het leidt tot een functie als docent Marketing & Marktonderzoek en al snel willen ook steeds meer bedrijven hem inhuren als spreker of gastdocent voor een inspirerende lezing. Inmiddels is de voormalig docent uitgegroeid tot één van de meest gewilde managementsprekers van Nederland en verzorgt hij jaarlijks meer dan 150 presentaties, workshops en seminars op het gebied van marketing en klantenservice.

Hij biedt zijn publiek concrete handvatten voor reflectie en geeft mensen een andere blik op hun werkzaamheden. Hij ondersteunt zijn interactieve lezingen met de nodige praktijkvoorbeelden en wisselt deze af met humoristische intermezzo’s. Niet alleen als spreker geniet Jos bekendheid, ook als auteur is hij uitermate succesvol. Hij schrijft bestsellers als Industriële marketing, Relatiebeheer als Groeistrategie, Professionals & Relatiemanagement, Zeven marketingwetten voor professionals, No Budget Marketing, Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf en Eén fan per dag. Meerdere van deze titels winnen de prijs voor het bestverkochte managementboek van het jaar en worden bedolven onder de lovende recensies. Het verbeteren van klantgerichtheid en klantrelaties zijn terugkerende thema’s in zowel de boeken als presentaties van deze veelgeprezen managementspecialist. Niet voor niets zorgt elk uitgebracht boek ervoor dat grote organisaties hem willen inhuren als spreker voor een workshop of lezing tijdens een congres, seminar of symposium.

Lees meer
Wat je geeft, krijg je terug
Jos Burgers Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer