1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & theatermaker

Kaj Gorgels

Kaj Gorgels is presentator en theatermaker. Hij brengt humor, persoonlijkheid én mooie verhalen over hoe hij hier is gekomen. Hij maakt ook ruimte voor mediteren en het bespreken van mentale gezondheid, dus de serieuzere kanten kunnen ook worden belicht. Kaj geeft er zijn eigen draai aan en kan op zijn manier mensen enthousiasmeren en misschien wel even afleiden van de dagelijkse sleur. Hij is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatie, lifestyle & health en cabaret & entertainment. Kaj Gorgels is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Kaj Gorgels

Over Kaj Gorgels

Kaj Gorgels is een geliefde online personality, enthousiaste presentator en betrokken spreker. Hij bewaakt de rode draad van jouw event met een gevoel voor humor en maakt ook serieuze onderwerpen bespreekbaar. Kaj is een verbinder. Hij voelt zich thuis op het podium en zorgt ervoor dat het publiek zich ook op hun gemak voelt om te luisteren, leren en te delen.


Van online personality tot presentator

Kaj Gorgels is een online personality, presentator en journalist. Hij begint met schrijven gedurende zijn reis door Azië. De entertainment industrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: ‘Kaj’s Typetjes’. ‘Kaj’s Typetjes’ wordt op YouTube een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Door zijn grote succes op Facebook, Instagram en YouTube heeft Kaj een groot bereik. Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is Kaj reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’. In 2015 werd Kaj ook host bij het YouTube kanaal genaamd Concentrate. Kaj maakte in 2017 zijn televisiedebuut bij RTL. Hij presenteerde het programma ‘SOS Mijn Vakantie Is Een Hel.’

In 2018 presenteerde hij enkele programma’s voor Videoland waaronder ‘I Love You Tattoo’, De Beste Verleiders en samen met Yolanthe Sneijder-Cabau de populaire realityserie Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj Gorgels de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Na zijn eigen deelname in 2017 aan Expeditie Robinson mag Kaj tegenwoordig voormalig presentator Dennis Weening gaan opvolgen in het aankomende seizoen van Expeditie Robinson in 2019. Kaj is écht al zijn dromen aan het verwezenlijken want vanaf 2019 is Kaj Gorgels te zien in de theaters. Hier debuteert hij met zijn eigen one-man theatershow ‘Effe Relativeren’. Een theatershow waarbij hij op een cynische en sarcastische manier ingaat op het jongvolwassen zijn.


Podcastmaker

Momenteel stort Kaj zich helemaal in de wereld van podcasts en bestormd hij de top

5 met zijn twee podcast “Effe Relativeren”, waar hij bekende gasten ontvangt en “Geuze & Gorgels, samen met Monica Geuze”. Ook op beeld kan je niet om Kaj heen: In 2021 presenteert hij het eerste Nederlandse seizoen van the hit reality serie ‘Are You The One?’.


Lezingen

Als spreker of dagvoorzitter weet Kaj alle onderwerpen bespreekbaar te maken. Dit doet hij vol enthousiasme, spontaniteit maar ook serieus. Hij zorgt voor interactie met het publiek en koppelt de verhalen en inzichten aan het thema van het event. Kaj is niet alleen betrokken, hij stelt het publiek op hun gemak en is daarom geliefd op het podium.


Boek Kaj Gorgels bij het Sprekershuys!

Kaj Gorgels is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatie, lifestyle & health, cabaret & entertainment en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kaj Gorgels boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Communicatie, Media, Humor, Ondernemen

In te huren als

 • Cabaretier
 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitterschap Kaj Gorgels

Door zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om voor de televisie te werken is Kaj Journalistiek gaan studeren. Later kreeg de entertainmentindustrie zijn voorkeur. Hij maakte grappige video’s voor zijn YouTube-kanaal en dat werd een groot succes. De aanvragen voor het presenteren van televisieprogramma’s stroomden binnen.

Ben je op zoek naar een energieke, enthousiaste maar ook serieuze presentator of dagvoorzitter? Dan ben je bij Kaj aan het juiste adres. Hij zorgt ervoor dat het publiek, jong én oud, geboeid blijft en weet hen te enthousiasmeren. Door zijn ervaring als televisiepresentator kent hij de kneepjes van het vak en weet hij hoe je de spanning opbouwt en vasthoudt.


Kaj Gorgels: van YouTuber tot Expeditie Robinson-presentator - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

SANDER AARTS over SPECIAL FORCES, AFSCHEIDSBRIEVEN en AYAHUASCA REIS

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.