1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Kim Kötter

Kim Kötter werd op 19-jarige leeftijd verkozen tot Miss Universe Nederland. In 2002 nam zij deel aan de Miss Universe- verkiezing in Puerto Rico, waar zij als tiende is geëindigd. Ze heeft vervolgens haar eigen modellenbureau opgericht. Na haar avontuur in de modellenwereld is ze zich gaan richten op presentatiegebied en schreef ze columns over lifestyle. Kim is expert op het gebied van mens & maatschappij, ondernemerschap en lifestyle & health. Ze is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Kim Kötter

Over Kim Kötter

Kim Kötter werd op 19-jarige leeftijd verkozen tot Miss Universe Nederland. In dat jaar nam ze vervolgens deel aan de Miss Universe-verkiezing 2002 in Puerto Rico, waar zij als tiende eindigde. Na deze verkiezing heeft Kim haar eigen modellenbureau opgericht. Daarnaast is ze zich gaan richten op presentatiegebied, zowel op radio als tv. Ook schreef ze wekelijks columns over lifestyle.


In 2009 heeft Kim de rechten voor het organiseren van de Miss Universe Nederland en Duitsland en de Miss World Nederland en Mister Nederland verkiezingen verworven. In 2020 heeft ze de rechten verkocht om zich meer te gaan focussen op haar eigen carrière.


Voor RTV Oost heeft Kim diverse programma’s gepresenteerd en is zij ook te zien bij de landelijke zenders. Onder andere in het KRO-programma ‘Stinkend Rijk & Dakloos’ ondervindt zij hoe het is om een week lang op straat te zwerven. Kim presenteert onder meer voor RTL 4 en is een graag geziene gast in diverse tv programma’s, zoals ‘Fort Boyard’ en ‘Expeditie Poolcirkel’, en schuift regelmatig aan bij ‘Shownieuws’ of ‘RTL Boulevard’. Kim was tevens wekelijks te zien bij het programma ‘Vandaag de Dag’ van omroep WNL. Nog steeds presenteert ze veel door het hele land en is ze regelmatig dagvoorzitter.


Op Instagram, Instagram TV en YouTube wordt hard aan de weg getimmerd met haar eigen kanalen en maakt ze onder andere de vlog “Lekker Veel Hooi Op De Vork”, die wekelijks te volgen is op Kek Mama TV.


Kim is getrouwd met zanger & componist Jaap Reesema en samen hebben ze twee kinderen: Muck (2016) en Youp (2018).


Boek Kim Kötter bij het Sprekershuys!

Kim Kötter is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, lifestyle & health, en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Kim Kötter boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, Dagvoorzitterschappen, Health, Beauty, Awards, Ondernemen, Herenzittingen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3600

Sessies

Dagvoorzitter Kim Kotter

Kim Kötter brengt een flinke dosis glamour mee naar jouw event. De combinatie van glamour en spontaniteit maakt haar manier van presenteren uniek! Maar ondanks alle glamour verliest Kim nooit haar Twentse nuchterheid. Kim heeft goede looks, is flexibel en spontaan. Dat maakt dat ze straalt op het podium. Na jarenlange ervaring heeft Kim inmiddels een range aan programma's en bedrijfsevenementen op haar naam staan wat ervoor zorgt dat zij multidisciplinair is. Ze weet als dagvoorzitter altijd de juiste snaar te raken en de perfecte toon neer te zetten, waarbij haar goede voorbereiding, haar verzorgde uiterlijk en flexibiliteit haar tot een graag geziene dagvoorzitter maken. Multitalent Kim doet alles vol overgave.

Bijzonder door gewoon te blijven!

Jaap's VERJAARDAG vieren! & FOTOSHOOT met de kids #157 | Kim Kötter

Kim Kötter: 'Er is in Nederland een moedermaffia' - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.