Kim Spinder als spreker inhuren

Kim Spinder als spreker inhuren

Innovator

Just do it”

Biografie

Kim Spinder kan het beste omschreven worden als innovator en piraat. Het doel van kim is om de organisaties in beweging te krijgen via haar innovatieprogramma’s. Kim helpt organisaties innoveren met nieuwe skills, tools en vooral een nieuwe mindset! Ze gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. 

Met veel lef en plezier helpt ze organisaties om zich klaar te maken voor de toekomst. Ze spoort hen aan om nu alvast de eerste stappen te zetten en in beweging te komen, zodat medewerkers meer waarde toevoegen en het werk effectiever en efficiënter gaat, maar vooral weer leuker wordt. Kim spreekt tijdens haar inspiratiesessie over innovatie in organisaties, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, bijvoorbeeld e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn medewerkers hier te veel tijd mee kwijt en kun je het potentieel van medewerkers beter benutten.

Ga door de innovatie wasstraat!
Kim Spinder neemt in haar inspiratiesessie de aanwezigen op enthousiaste wijze mee in de toekomst. Kim spreekt over haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van samenwerken, zoals e-mailloze organisaties. Volgens haar zijn mensen daar teveel tijd kwijt en kun je het potentieel van de organisatie beter benutten. Kim enthousiasmeert de aanwezigen voor vernieuwing in het eigen werk en prikkelt ze om na te denken over de eerste stap in de eigen organisatie.

Workshop Stop met e-mailen, start met samenwerken
Lijkt een leven zonder e- mail onhaalbaar? Maar knelt die volle inbox toch? Ga in dit spel in een team aan de slag om je eigen manier van werken onder de loep te nemen! Na een introductie (15 min) gaan we op een interactieve manier in gesprek over samenwerken en maken we nieuwe werkafspraken met elkaar. Hoe werk je op dit moment samen? Hoe gebruik je e-mail? Waar is winst te behalen? Welke stappen zou je na afloop zelf kunnen zetten?

Innovatie Challenge
Geef medewerkers tijd en ruimte om nieuwe vaardigheden te leren. In een Innovatie Challenge leren mensen in korte tijd nieuwe skills, bijvoorbeeld hoe ze van idee naar prototype komen. We zetten hiervoor succesvolle en bewezen formats in, zoals een hackathon of innovatiesprint. Aan de hand van één of meerdere vraagstukken, zogenoemde challenges, gaan deelnemers in teams aan de slag met het ontwikkelen van innovatieve ideeen. Vraag naar de mogelijkheden!

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Innovatie, inspiratie, nieuwe werken, samenwerken, toekomst

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2600,-

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Bedrijfsleven Bedrijfsleven & Management Innovatie & Trends Technologie & ICT Strategie Motivatie & Inspiratie