Vakgebied

Innovatie
Leiderschap
Organisatiecultuur
Customer Experience
Vernieuwen
Creatief denken

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Business & Management
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling
Impact van corona

In te huren als

Kracht van deze spreker

Creativiteit en innovatie op de werkvloer

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

"De enige weg vooruit is door creativiteit en innovatiekracht in mens en organisatie te activeren en te ontwikkelen."

“Creativiteit is de motor voor innovatie en een onderscheidende factor voor mens en organisatie. Toch wordt er op de werkvloer weinig aandacht besteed aan de ontwikkeling ervan. Daar wil ik verandering in brengen.”

Vanuit haar rol als creativiteit- en innovatiemanager, trainer en facilitator, helpt Laura Kerckhoffs medewerkers invulling te geven aan hun eigen creatief potentieel en dit in te zetten voor vernieuwing in de organisatie. “Het doel is om organisaties van binnenuit te laten innoveren door een organisatiecultuur te creëren die creativiteit aanwakkert en medewerkers uitdaagt innovatieve ideeën aan te dragen én te realiseren.”

Laura Kerckhoffs is te boeken voor seminars. De thema's die aan bod komen zijn organisatie cultuur, creatief denken en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Creativiteit is de enige weg vooruit
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer