Vakgebied

Leiderschap
Verandermanagement
Persoonlijk ontwikkeling
Lifestyle & Health

Thema's

Leiderschap
Lifestyle & Health
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.875

Biografie

Biografie

Mark Siegenbeek van Heukelom is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Mark Siegenbeek van Heukelom

Met zijn ir.-titel had Mark eigenlijk nu fabrieken moeten bouwen voor de industrie, maar na zijn studie dook hij kort de duurzaamheidshoek in om daarna een management traineeship te volgen. Toen hij eenmaal was opgeleid tot manager, merkte hij dat hij dat niet ambieerde maar dat hij echt energie kreeg van de trainingen en coaching die hij drie jaar lang gekregen had.

Dat wilde hij zelf ook doen en ging als zelfstandig ondernemer aan de slag. Hij schreef twee boeken, coachte en trainde honderden mensen en kwam bij diverse grote organisaties over de vloer om mensen mensen te helpen meer zingeving te ervaren in hun werk en in hun leven.

Mark Siegenbeek van Heukelom inhuren? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Zingeving vinden in je werk betekent dat je 's ochtends zin hebt om naar je werk te gaan en 's avonds terugkijkt en ziet dat het zin heeft gehad.
Mark Siegenbeek van Heukelom inhuren als spreker bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer