Vakgebied

Innovatie
Leiderschap
Ondernemerschap
Strategie & Ontwikkeling
Stedelijke Transformatie
City Marketing
Leiderschap

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Communicatie & Media
Strategie
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Visionair Peter Savelberg schetst een zeer boeiend perspectief voor Nederland 2025. Zijn visie op ons land als ‘grote groene wereldstad’ bracht hem in 2016 op podia bij bestuurders, ondernemers, internationale investeerders en ‘royals’. Nu inspireert hij zijn toehoorders met krachtige beelden over De 10 nieuwe Nederlandse Deltawerken, een appèl op leiderschap en lef. Peter studeerde bouwkunde en architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en behaalde zijn Masters of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte 10 jaar lang in diverse management- en directiefuncties bij KPN en TNTPost Group en is sinds 2000 zelfstandig ondernemer. Na inspirerende reizen rond de wereld deelde hij in 2013 voor het eerst zijn visie op de toekomst van Nederland met een selecte groep kritische vrienden. Daarna kreeg hij diverse malen het podium van Tilburgs hoogleraar economie Dirk Brounen en is inmiddels veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en gastdocent aan onder andere de universiteiten van Tilburg (TIAS Business School) en Amsterdam (UvA/ASRE). Peter organiseert in samenwerking met de Provada de Vastgoedmarkt en met Rabobank innovatieworkshops onder de naam ‘Urban Game Changers'.

Peter Savelberg is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, innovatie & trends en mens & maatschappij. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer