1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Peter Savelberg

Peter Savelberg is visionair, houdt zich bezig met stedelijke transformatie, citymarketing, leiderschap & innovatie. Hij schetste een zeer boeiend perspectief voor Nederland 2025 en daarmee kreeg hij diverse malen het podium. Zijn visie op ons land als ‘grote groene wereldstad’ bracht hem in 2016 op podia bij bestuurders, ondernemers, internationale investeerders en ‘royals’ Nu inspireert hij zijn toehoorders met krachtige beelden over De 10 nieuwe Nederlandse Deltawerken, een appèl op leiderschap en lef. Nu is Peter Savelberg veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.

...Peter Savelberg

Over Peter Savelberg

Visionair Peter Savelberg schetst een zeer boeiend perspectief voor Nederland 2025. Zijn visie op ons land als ‘grote groene wereldstad’ bracht hem in 2016 op podia bij bestuurders, ondernemers, internationale investeerders en ‘royals’. Nu inspireert hij zijn toehoorders met krachtige beelden over De 10 nieuwe Nederlandse Deltawerken, een appèl op leiderschap en lef.


Bouwkunde

Peter studeerde bouwkunde en architectuur aan de Technische Universiteit Eindhoven en behaalde zijn Masters of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte 10 jaar lang in diverse management- en directiefuncties bij KPN en TNTPost Group en is sinds 2000 zelfstandig ondernemer.


Peter als Spreker, dagvoorzitter en gastdocent

Na inspirerende reizen rond de wereld deelde hij in 2013 voor het eerst zijn visie op de toekomst van Nederland met een selecte groep kritische vrienden. Daarna kreeg hij diverse malen het podium van Tilburgs hoogleraar economie Dirk Brounen en is inmiddels veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en gastdocent aan onder andere de universiteiten van Tilburg (TIAS Business School) en Amsterdam (UvA/ASRE). Peter organiseert in samenwerking met de Provada de Vastgoedmarkt en met Rabobank innovatieworkshops onder de naam ‘Urban Game Changers'.


Boek Peter Savelberg bij het Sprekershuys!

Peter Savelberg is te boeken als spreker, dagvoorzitter en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, innovatie & trends en mens & maatschappij. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Peter Savelberg boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Stedelijke transformatie, Leiderschap, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Peter Savelberg Krachtige beelden over de 10 nieuwe Nederlandse deltawerken

Peter verbindt de kansen van razendsnelle technologische ontwikkeling aan de belangrijke innovatiekansen in de maatschappij en infrastructuur. "Laten we de beste ziekenhuizen ter wereld bouwen, een netwerk van duurzame, LED verlichte groentefabrieken en een supersnelle metro voor de Randstad. Haal veel meer slimme buitenlandse studenten naar de Lage Landen en ontvang hen op een gloednieuwe, centraal gelegen Holland University Campus. Benut de stationsgebieden van onze grote steden veel beter voor verschillende functies en geef ruim baan aan drones, self driving cars en hyperloop shuttles. Nederland kan de wereld inspireren!".

Met zijn TristateCity Marketing model presenteert hij Nederland als grote groene megastad die kan concurreren met 60 andere Urban Power Centers in The Battle of the Cities. Nederland verstedelijkt immers meer en meer en als één grote agglomeratie staan wij sterker, maar welke gevolgen heeft dit voor de vastgoedwereld? En wat zijn eigenlijk de gevolgen van de Brexit? In het jubileumnummer van PropertyNL van februari 2016 wordt hij door de top 30decisionmakers van nu genoemd als een van de 30 highpotentials voor de toekomst.

Peter Savelberg - Tristate City Network

Dutchina, een Aziatische Metropool in Nederland

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.