1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Stephan Ummelen

Stephan Ummelen is spreker en expert op het gebied van waardengedreven organiseren. Met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van organisatie-identiteit, waarden, purpose en visie geeft hij organisaties unieke inzichten en prachtige anekdotes over hoe je betekenis centraal stelt. Én geloofwaardig houdt. Met interactie en een vleugje humor neemt Stephan zijn publiek mee en geeft verassende inzichten. Zijn boodschap? Samenwerken gaat over relaties. Relaties gaan over vertrouwen. Vertrouwen gaat over het delen van waarden. Stephan is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Stephan Ummelen

Over Stephan Ummelen

Stephan Ummelen stelde duizenden keren de vragen ‘Wie ben je?’ en 'Waar sta je voor?’. Vanaf zijn 20ste werkte hij als directeur van een succesvol reclamebureau voor kleine eenmanszaakjes tot internationale merken. Tegenwoordig begeleidt hij identiteits- en visietrajecten als partner van Waardengedreven. Stephan heeft jarenlange ervaring. Zijn doel? Mensen uitdagen om anders te denken over betekenis in het werkende leven, en zichzelf opnieuw te verbinden met hun keuzes. Sinds 2015 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de geloofwaardigheid van de belangrijkste uitgangspunten van grote organisaties.


Identiteit, zingeving en ethiek

Stephan neemt zijn publiek mee in een meeslepend verhaal over hoe belangrijk het is om een oprechte dialoog te voeren over thema's als identiteit, zingeving en ethiek. Zijn pleidooi is doorspekt van wetenschappelijk inzicht, smeuïge anekdotes uit de reclame en best practices uit zijn werk als waardenexpert. Met een vleugje humor en veel interactie biedt hij verrassende inzichten en praktische handvatten voor organisaties, bedrijven en instellingen om weer te geloven in de toegevoegde waarde van de waarden, visies, missies en purpose statements van organisaties.


Auteur

Begin 2024 zal Stephan zijn eerste boek Betekenis & Bullshit publiceren. Hierin neemt hij de lezer mee in een ontdekkingsreis van waarden in organisaties. Hoe kunnen organisaties het vertrouwen van werkend Nederland herwinnen?


Boek Stephan Ummelen bij het Sprekershuys!

Stephan Ummelen is te boeken als spreker en is gespecialiseerd in de thema’s waardengedreven, leiderschap, verandermanagement, communicatie en purpose. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Stephan Ummelen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Wetenschap, Persoonlijke ontwikkeling, Purpose, Innovatie & Trends, Maatschappij

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€3000

Sessies

Lezing Stephan Ummelen

Met zijn jarenlange ervaring heeft Stephan veel kennis over verschillende expertises ontwikkeld: waardengedreven, leiderschap, communicatie, verandermanagement, purpose, organisatiecultuur en innovatie. Hierom geeft Stephan maatwerken rondom verschillende thema's. Hierin werkt hij vanuit de relatie en past het verhaal aan op jouw situatie en behoeftes.

Waardengedreven organiseren

In deze sessie vertelt Stephan over waardengedreven organiseren en wat waardengedreven organisaties anders maakt. Met zijn jarenlange ervaring is Stephan een van de grootste experts in Nederland op dit gebied. Gekenmerkt door zijn vleugje humor en interactief spreken geeft Stephan een nieuw begrip van betekenis in organisaties. Organisaties krijgen handvaten om medewerkers en klanten beter te betrekken en de grootste valkuilen die gemaakt worden.

Organisaties gaat over relaties. Relaties gaan over vertrouwen. Vertrouwen gaat over het delen van waarden.
...
Vanaf de eerste afspraak was er meteen een geweldige klik met Stephan en alle collega’s met wie hij de voorbereiding deed. Stephan weet snel de verbinding te leggen en daarnaast vooral de vertaalslag te maken hoe we onze cultuur en waarden nog meer betekenis kunnen geven. Tijdens onze leadership conference was hij ontspannen en wist hij met zijn verhaal iedereen te boeien. Heel fijne en waardevolle samenwerking!
Nicole Krabbenborg, CEO Kindergarden
...
Stephan Ummelen weet als geen ander te verwoorden waar de knelpunten liggen als bedrijven en instanties besluiten om ethiek naast winst te plaatsen. Met authentieke passie en een forse dosis praktijkervaring neemt hij het publiek mee naar de meerwaarde van waardengedreven ondernemerschap. Geen saai en wetenschappelijk betoog, maar een met feiten onderbouwde roadtrip door een snel veranderend landschap, waarin zingeving en purpose centraal staan. Zelfs de meest kritische luisteraar ontkomt er niet aan om na het verhaal van Stephan genuanceerder naar de belangen van de nieuwe generatie stakeholders te kijken.
Gerrit Grievink, Owner & Managing Director Focus Plaza
...
Met zijn keynote op ons jaarlijks management event zorgde Stephan voor een flinke dosis inspiratie over 'de waarden gedreven organisatie'. Met als bonus een paar bruikbare ideeën om die waarden echt te laten leven. Plezierige samenwerking!
Erik Langerak, Expert Storytelling Achmea

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.