1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Wilco van Schaik

Wilco van Schaik heeft een uiteenlopende carrière maar is altijd gedreven om mensen te inspireren en te verbinden. Wilco is een energieke ondernemende spreker met veel uiteenlopende ervaringen in het bedrijfsleven, de media, communicatie en sportwereld. Maar ook in de wereld van maatschappelijk ondernemen, MVO en supporters beïnvloeding. Van leiderschap tot sales, van netwerken tot de werking van massa en media, van supporters tot overheid, alles is in zijn carrière voorbij gekomen. Wilco van Schaik is nu te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys!

...Wilco van Schaik

Over Wilco van Schaik

Wilco van Schaik is een energieke ondernemende spreker met veel uiteenlopende ervaringen in het bedrijfsleven, de media, communicatie en sportwereld. Maar ook in de wereld van maatschappelijk ondernemen, MVO en supporters beïnvloeding. Van leiderschap tot sales, van netwerken tot de werking van massa en media, van supporters tot overheid, alles is in zijn carrière voorbij gekomen. Gedreven door de passie om mensen te inspireren en te verbinden. Rijk gelardeerd met vele praktijkvoorbeelden en inspiratie voor morgen brengt hij die items met humor en passie over. Dat kenmerkt zijn presentaties en dagvoorzitterschappen. Van Schaik maakte als reclamebureau ondernemer zeer succesvolle campagnes voor merken als onder andere Karwei, Mazda, Warsteiner, Red Bull en NOC*NSF. Vanwege zijn visie op sales en klant management, netwerken en relatiemarketing had hij de hoogste klanttevredenheid cijfers. Hij houdt van mensen en brengt passie in relaties. Hij was jaren actief als presentator en commentator voor SBS, RTL en Filmnet over de hele wereld en dat deed hij met dezelfde dynamiek als leiding geven aan de bedrijven waarvoor hij werkte. Top ondernemer Frans van Seumeren vroeg hem in 2011 of hij mee wilde helpen van FC Utrecht weer een trotse subtopper te maken in Nederland. In ruim vijf jaar is FC Utrecht opgeklommen tot de subtopper in Nederland. De club staat weer op de kaart en Nederland trots op FC Utrecht. Dit heeft een enorme investering in geld en overleving gevraagd van de club en zijn grootaandeelhouder, maar wel met een resultaat. Investeren om aandeelhouderswaarde te creëren en de aantrekkingskracht van de club enorm te verhogen. Van Schaik speelde hier met zijn visie ‘the only way is up’ als boegbeeld een belangrijke rol in. Van Schaik is de netwerker bij uitstek en relatie management zit in zijn DNA. De tevredenheid van zijn relaties en mensen staat altijd bovenaan in zijn missie. Klanten blijven bijna een leven lang aan hem verbonden. Zij vertrouwen zijn beloftes want daaruit volgen altijd commerciële resultaten. Ze noemen hem bij FC Utrecht ‘de menselijke verbinder’.


Boek Wilco van Schaik bij het Sprekershuys!

Wilco van Schaik is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator en is expert op het gebied van leiderschap, ondernemen, sport, maatschappij, sales, netwerken en relatiemarketing. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wilco van Schaik boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Sport, Sales, Ondernemen, Maatschappij

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Wilco van Schaik

Wilco is naast dat hij spreker is op het gebied van media, sales, leiderschap, ondernemer, en nog veel meer ook een graag gevraagde dagvoorzitter. Wilco komt uit de reclame wereld. Hij maakte met zijn reclamebureau voor bedrijven zeer succesvolle campagnes voor merken als onder andere Karwei, Mazda, Warsteiner, Red Bull en NOC*NSF. Vanwege zijn visie op sales en klant management, netwerken en relatiemarketing had hij de hoogste klanttevredenheid cijfers. Hij houdt van mensen en brengt passie in relaties. Als dagvoorzitter wordt het volgende over hem gezegd: Wilco is een verbinder “pur sang” met tomeloos veel energie, positiviteit en humor. Hij excelleert bij ons op het podium of dit nu als spreker is, dagvoorzitter of interviewer; Wilco blijft boeien en inspireren'. Aldus Miriam Diekman, Directeur Klantrelaties Zorg van de Zaak.

Lezing Wilco van Schaik

Tijdens zijn presentaties vertelt Wilco enthousiast over zijn rol als leider in de uitdagende wereld van het voetbal, de reclame en het bedrijfsleven. Maar ook de kant van sales, van netwerken en de meest optimale relatiemarketing waaruit in zijn visie altijd commerciële groei komt, laat hij voorbij komen. Massa media, emotie, supporters, sales, visie en leiderschap alles verbindt hij vanuit zijn voorbeelden aan tastbare inspiratie voor communicatie, beleid en sales inspiratie in uw bedrijf en voor uw mensen. En de rol van de media, de supporters, stakeholders op het resultaat. Hoe mensen in beweging te krijgen? En hoe laat je commerciële relaties effectief worden? Van visie naar actie, daar ligt de uitdaging en dat is de kern. Dat weet hij uit ervaring. Van Schaik is dynamisch als spreker en dagvoorzitter. Hij is geïnteresseerd, inspireert, daagt uit en zorgt er altijd voor dat er herinneringswaarde is voor het bedrijf waar hij voor spreekt. Een netwerker pur sang. Die kennis deelt hij op leiderschaps, ondernemers, sales en business niveau als spreker.

Energie en presentatie levert de verbinding en geeft relaties met langdurig resultaat

𝐖𝐢𝐥𝐜𝐨 𝐯𝐚𝐧 𝐒𝐜𝐡𝐚𝐢𝐤 : "𝘈𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘰𝘶 𝘩𝘰𝘦𝘷𝘦𝘯, 𝘻𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘥𝘰𝘦𝘯"

Persoonlijke boodschap van Wilco van Schaik

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.