Lars Sørensen aan het woord!

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Lars Sorensen poserend bij witte achtergrond

''Live-communicatie is de meest pure vorm van communicatie.''

Wat is voor jou het leukste aan jouw vak als dagvoorzitter?

1. Voor mij zit het grootste plezier in het creëren van creatieve oplossingen voor ieder event. Een gave nieuwe werkvorm. Verrassende interactie. Of een out-of-the box opening van het event. Mijn vak is live-communicatie en ik zie iedere aanvraag als een uitdaging om tot de meeste gave oplossing te komen.

2. Het is mijn missie om zo veel mogelijk events en andere live-communicatie momenten onvergetelijk, doeltreffend en effecient te maken.

3. Als ik niet op een podium sta ergens in binnen of buitenland breng ik graag tijd door met mijn dochters en mijn vrouw. Daarnaast sport ik veel. Ik ben wielrenner en loop hard. Voor september staat een halve triatlon op het programma.

4. Om een van de sprekers op zijn gemak te stellen bood ik aan om wat te drinken voor de beste man te halen. Hier ging de man graag op in en bestelde direct maar drie gin-tonics… die ik heb ook nog brach.en je raad het al geen positieve bijdrage leverde aan zijn optreden. Toen de organisatie vroeg wie toch in godsnaam meneer Deelder had dronken gevoerd heb ik het niet durven zeggen. Hierbij; sorry.

5. Live-communicatie is de meest pure vorm van communicatie.Samenkomen zoals we dat duizenden jaren geleden al deden rond een kampvuur op een apenplek. Verhalen delen. Samen beleven, kennis en inzichten delen met elkaar. Als er in het design van events ruimte is voor echte interactie tussen mensen, inbreng van hun ideeën, onverwachte output, dan worden events magisch en verschijnt er een gigantische lach op mijn gezicht.