Deel dit artikel...

Maak kennis met Romay Wagenvoort

Romay Wagenvoort

Romay Wagenvoort

...2 minuten leestijd

Romay Wagenvoort glimlachend in zwarte blazer

Romay is Junior Online Campaign Marketeer bij het Sprekershuys. Wie is ze, hoe besteedt ze haar vrije tijd graag en waar krijgt zij energie van in haar werk? Ontdek het allemaal in deze blog!

Wie ben je en wat heb je hiervoor gedaan?

Ik ben Romay Wagenvoort, 24 jaar en ik kom uit het dorpje Epe. Nadat ik de middelbare school daar heb afgerond, ben ik de opleiding International Business aan de Hogeschool Utrecht gaan volgen en ben ik kort daarna naar Utrecht verhuisd.

Tijdens mijn studie was marketing een vak waarin mijn skills en interesses samenkomen en waarvan ik wist dat ik er verder mee wilde gaan. Zo ben ik mijn eerste vaste baan gestart bij een contentmarketingbureau voor IT-bedrijven. Het bedenken van creatieve concepten, uitwerken van aansprekende teksten, de communicatie via diverse kanalen waarbij je de doelgroep raakt en het persoonlijke contact. Een vakgebied dat vol afwisseling zit waar ik super enthousiast van word!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben een echt gezelligheidsmens en breng mijn tijd graag met vrienden en familie door. Iets waar ik echt van kan genieten is avondenlang borrelen, kletsen en wijntjes drinken. Hier doe ik dan ook áltijd kaarsjes bij aan. Daarnaast hou ik enorm van kleding en interieur shoppen. Nooit genoeg kleding en kamerplanten! Ik ga graag naar een feestje/festival en je kunt mij eigenlijk elke week wel op een terrasje in Utrecht vinden.

Waar ik ook geluk uit haal is het luisteren van muziek en daarom maak ik graag voor elke stemming een aparte muzieklijst. Van rustige nummers uit mijn ‘koffielijst’ in de ochtend tot disco en latin uit mijn Spaanse lijst voor dansjes. Bovendien is dat een manier om mijn Spaans goed te onderhouden!

Om écht te ontspannen vind ik het heerlijk programma’s als de Bachelorette, Love Island of een mini-serie op Netflix te bingen. Horrorfilms en -series zijn mijn favoriet, The Haunting Hillhouse bijvoorbeeld.

Ik plan ook graag (spontane) reisjes, het liefst naar de zon. Ik ben een echte zon-liefhebber en krijg in de zomer geen genoeg van watermeloen!

Wat verwachten mensen niet van je?

Wat mensen niet van mij verwachten is dat ik een tijdje geleden een keyboard heb gekocht en mezelf piano leer spelen. Ik hou enorm van muziek, maar mensen die mij kennen weten dat ik (helaas) totaal niet muzikaal ben. Dus de eerste stap is er! Nu moet ik er nog voor zorgen dat ik deze impulsieve hobby goed doorzet in regelmatig trainen. Mozart 2.0 worden lijkt mij in ieder geval een mooi doel ;)

Wat voor vriendin ben jij?

Mijn vrienden omschrijven mij als loyaal, spontaan, lacherig, lekker nuchter en direct. Daarnaast ben ik die vriendin die, tot irritatie van anderen, maar 10 minuten in de zon hoeft te liggen en bruin wordt. 

Wat is je favoriete land?

Ik kies dan zeker voor Spanje. Ik heb namelijk een deel van mijn studie in Madrid gevolgd en stage gelopen in Valencia. Met name de stad Valencia heeft een speciaal plekje in mijn hart: deze stad voelt echt als een tweede thuis voor mij. Stad, strand, geweldig weer, agua de Valencia…en hier heb ik mijn vriend ontmoet waar ik nu mee samenwoon in Utrecht. Ik kom hier dus regelmatig terug om een bezoekje te brengen aan mijn schoonouders.

Wat vind je belangrijk in je werk?

In mijn werk vind ik de afwisseling van taken en marketingcommunicatie het allerleukst. Ik ben een doener en vind veel dingen leuk om te doen. Ik vind het belangrijk om te blijven leren, zodat ik blijf groeien. Daarvoor is Sprekershuys dé plek voor mij. Ik krijg energie van brainstorms en samenwerken. Dat motiveert om doelen als een team te bereiken. Naast het harde werken houd ik van borrels en leuke dingen doen met collega’s. Malaga, here we come!

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 28 september, 14:51
Deel dit artikel...