Webinar Arno Folkerts en Paul Smit

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Arno Folkerts en Paul Smit poserend in pak glimlachend bij het meer

Webinar Arno Folkerts en Paul Smit

Webinar van Arno Folkerts en Paul Smit

Hoe werkt verandering? Over dat thema spreken Arno Folkerts en Paul Smit al jaren. Daar waar verandermanagement in zo’n 70% van de gevallen mislukt, zien we in deze Corona crisis dat het gedrag van veruit de meeste mensen opeens wél verandert. Hoe werkt dat precies in ons brein? Hoe reageren mensen op een crisis? Welke inzichten kunnen we gebruiken als het gaat om vertrouwen, samenwerking en communicatie? Waarom is toiletpapier voor ons brein opeens zo belangrijk? Waarom werkte de uitspraak van Rutte: “Niet hamsteren!” averechts?

Arno Folkerts en Paul Smit geven online advies, een oppepper of een motiverende speech. Gericht op jouw organisatie. Met hun gebruikelijke humor, neurowetenschap, energie en een verfrissende basis om de cultuur te verbeteren in een gespannen wereld. De webinar kan live online of vooraf opgenomen in hun eigen studio.

Arno Folkerts glimlachend in zwart pak met tekst 'Arno Folkerts de verandering'
...

Onderwerpen in de keynotes van Paul & Arno:

  • Hoe zorg je voor synergie bij samenwerking?
  • Hoe neemt het vertrouwen tussen mensen toe?
  • Wat maakt dat mensen veranderen zo lastig vinden?
  • Welke principes werken het beste bij verandering?
  • Hoe geef je op de juiste wijze ruimte aan innovatie?
  • Welke communicatie werkt het beste voor ons brein?
  • Hoe werkt beïnvloeding in ons brein?
  • Hoe kom je tot een optimale klantbeleving?

Over Arno Folkerts & Paul Smit

Arno Folkerts (1971) laat op aansprekende en humoristische wijze zien hoe we verandering, samenwerking en innovatie kunnen verbeteren voor organisaties in transitie. Met concrete voorbeelden geeft hij een inkijk in hoe we ons onbewuste brein kunnen triggeren, om verandering soepeler te laten verlopen. Hij legt door zijn keynote het fundament om de cultuur binnen een organisatie zo te veranderen dat het juist een middel wordt in een veranderende structuur.

Arno is een man van de praktijk en veel gevraagd spreker. Voorheen was hij na een internationale carrière algemeen directeur bij de Auto Borchwerf Groep. Hij leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd en werd onder andere verkozen tot Audi dealer van het jaar.

Filosoof & cabaretier Paul Smit is de meest gevraagde spreker van Nederland. Hij combineert humor en inhoud, speelt in op de processen binnen een organisatie en haakt in op thema’s als samenwerking, innovatie, beïnvloeding & verandering. Paul Smit studeerde af op ‘de evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef tien boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap. Hij verstaat de kunst om complexe zaken op een begrijpelijke, humoristische en concrete wijze over te brengen.

Meer informatie over Paul Smit bekijk zijn sprekersprofiel hier.

Meer informatie over Arno Folkerts bekijk zijn sprekersprofiel hier.

Go online!

Er zijn veel mogelijkheden om online je event toch door te laten gaan. Dat kan via een webinar, maar denk ook eens aan een ledenvergadering of inspiratiesessie, een groot event met subsessies, gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s) of een podcast. Allemaal mogelijkheden die er voor zorgen dat iedereen betrokken blijft en kennis en inspiratie nog steeds wordt doorgegeven.

Heb je hulp nodig bij het organiseren of wil je een dagvoorzitter en of spreker(s) boeken voor jouw online evenement? Mail naar info@sprekershuys.nl of bel 030 304 00 25. We helpen je graag!