Vakgebied

Duurzaamheid
Persoonlijk leiderschap
Omgaan met verandering
Toegevoegde waarde van mensen
Inspiratie & motivatie

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Creativiteit & Inspiratie
Webinar

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.750

Biografie

Biografie

Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Door pakkende persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in organisaties, weet Jaap als geen ander mensen te raken en te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kan ook jij het verschil maken. Voor jezelf, voor je collega’s en voor de klant. Jaap Bressers is een inspirerende en humoristische spreker. Thema’s als omgaan met verandering, toegevoegde waarde van mensen en persoonlijk leiderschap zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Jaap is een spreker die net dat beetje anders is, hij geeft een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert! Jaap is een bevlogen student International management als hij op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terechtkomt. Zijn wereld staat op zijn kop, maar hij vecht zich terug en komt uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd. Zijn persoonlijke verhalen linkt hij aan uitdagingen in het bedrijfsleven en inspireert daarmee zijn publiek om meer uit het leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje extra te doen, kun jij het verschil maken. Voor jezelf en voor de klant. Wie denkt dat het alleen een zwaar verhaal wordt, heeft het mis. Jaap trad jarenlang op als cabaretier in de Nederlandse theaters. Die ervaring gebruikt hij graag om de zaal op het juiste moment heerlijk te laten lachen. Humor, emotie en inspiratie: dat is Jaap Bressers.


Boek Jaap Bressers bij het Sprekershuys!

Jaap Bressers is te boeken als spreker en is gespecialiseerd in een breed aantal thema's zoals leiderschap, mens & maatschappij, lifestyle & health, creativiteit & inspiratie en webinar. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Jaap Bressers boeken voor jouw evenement? Neem hiercontact met ons op!

Lees meer
Waar een wiel is, is een weg
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer