Jack Tucker als spreker inhuren

Jack Tucker als spreker inhuren (1980)

goochelaar en illusionist

Als je anders kijkt zie je meer!”

Biografie

Jack Tucker is een veelzijdig performer en is op vrijwel alle bedrijfsfeesten, congressen en netwerkborrels uitstekend op zijn plek.

Hij is een unieke spreker van deze tijd. Een combinatie van presentatie en magie maakt van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Zo kan hij inhaken op wat de spreker gaat vertelen, waardoor de beleving vergroot wordt.

Van tafelgoochelen tot een wervelende show op het podium vol magie, humor, interactie en mindgames. Jack Tucker neemt u mee op een reis naar de illustere wereld van de goochelkunst. Magie, illusie, mentalisme, muziek en cabaret vormen de basis ingrediënten voor een bijzondere dag. Hij is een talentvolle spreker die uw publiek weet te boeien van begin tot eind, oftewel; totaaltheater.

Jack is ook in te zetten als ''beveiliger'' zo zal hij de gasten verwelkomen. En zullen de aanwizigen met een lach binnenkomen.

Waar de meeste goochelaars en illusionisten opperste concentratie eisen, zoekt Jack Tucker juist de intimiteit. Om samen met het publiek vanaf de zijlijn te observeren en te snuffelen aan de magie die zo ongrijpbaar lijkt.

Jack Tucker is geboren op 9 maart 1980, waarna hij tot zijn 15de levensjaar in Duitsland heeft gewoond. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij ook vloeiend Duits spreekt.

Hij is sinds zijn twintigste al bezig met magie. Dit is hem zo goed afgegaan dat hij van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken, waarbij congressen en presentaties een steeds grotere rol innemen.

Naast de kunst van de magie beschikt hij over een flinke dosis humor, is hij innemend en maakt hem een zeer geliefde gast op vele evenementen. Uiteraard spreekt Jack ook vloeiend Engels aangezien zijn vader uit Amerika komt.

Jack Tucker is uitermate geschikt als spreker en entertainer op netwerkbijeenkomsten, lezingen, congressen of evenementen. Als je anders kijkt zie je meer! Magie kan transformeren van puzzel naar metafoor! Naar uw wens kan hij trucs ontwikkelen waarmee hij een boodschap overbrengt naar uw gasten;  uw missie of kernwaarden bijvoorbeeld. Een originele manier om een thema te laden, een onthulling of een volstrekt onverwachte openingsact voor een presentatie. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 

“Jack is origineel, schakelt snel en treft altijd de juiste toon!” - Charles Droste, directeur schouwburg Amphion, Beste theater van Nederland

“Onverklaarbare momenten met een hoog entertainment gehalte” - De Gelderlander

“Ik hoor mijn hersenen nog kraken!” - Clarence Seedorf

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Magic, mindgames, goochelen, entertainment, illusie, mentalisme, muziek en cabaret

Talen

Nederlands, Duits

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Performer Spreker

Onderwerpen

Cabaret & Entertainment Motivatie & Inspiratie