Vakgebied

Leiderschap
Samenwerken
Klantgerichtheid
Praktisch leidinggeven
Verkopen
Onderhandelen
Accountmanagement
Klantgericht leiderschap
Commercie voor sales en non-sales

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Sales & Klantgerichtheid
Webinar

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Joost is aanstekelijk ambitieus. Hij verzorgt fulltime wervelende presentaties op het gebied van commercie, samenwerken, leiderschap en klantgerichtheid. Altijd een intakegesprek. Altijd op maat. Joost is in staat om jouw boodschap met impact over te brengen en iedereen in beweging te zetten. Met Joost kies je voor een ‘Niet lullen maar poetsen-aanpak’. Zijn presentaties zitten vol praktische tips en direct toepasbare voorbeelden. Hij presteert het beste voor groepen ondernemers en organisaties die de commerciële of klantgerichte bewustwording een boost willen geven en voor (inter)nationale verkoop- en managementteams. De interactie wordt continu gezocht, iedereen wordt tijdens de presentatie actief betrokken. Ad rem, enthousiast, vol energie en soms een tikkeltje brutaal.

Een greep uit de vele onderwerpen geeft je een beter beeld van zijn kwaliteiten. Enkele titels van door Joost verzorgde presentaties:The Future of Sales; Commercieel beter worden; Te duur! En nu?; Klantgericht denken & doen; Groei, dat kan toch anders?; Onderhandelen; Halveer uw spookkosten, verdubbel uw winst en Een succesvolle beurs.


Boek Joost van der Weijden bij het Sprekershuys!

Joost van der Weijden is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, panellid en performer en is expert op het gebied van leiderschap, samenwerken, klantgerichtheid, verkopen, onderhandelen en accountmanagement. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Joost van der Weijden boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
"Laat het bruisen!"
Image 12
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer