1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Ken Hughes

Ken Hughes is Europa’s meest vooraanstaande klant en winkeliers gedragsanalist. Hij is een thought leader op wereldniveau binnen de consumentenpsychologie, consumentengedrag, de toekomst van de retail, winkelmarketing en omnichannel & digital strategie. De vraag waar hij steeds mee bezig is: waarom kopen consumenten en hoe kun je ze meer laten kopen? Hij heeft een pakkende en inspirerende spreekstijl met een hoog energieniveau en brengt zijn boodschap altijd met een ondeugende Ierse twist. Ken Hughes is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Ken Hughes

Over Ken Hughes

Als Europa’s meest toonaangevende consumenten en winkeliers gedragsanalist, combineert Ken Huges zijn brede expertise in consumentenpsychologie, sociale antropologie, gedragseconomie en neuromarketing om de vraag waar hij het grootste deel van zijn carrière aan gewijd heeft te beantwoorden; waarom kopen winkeliers en hoe kunnen we ze nog meer laten kopen? Terwijl zijn organisatie Glacier Consulting opgestart werd als marktonderzoekbureau, identificeerde hij al snel zijn belangrijkste interessegebied als mensen, niet als markten. Hoe mensen hun verlangens en verwachtingen uiten door hoe en wat ze kopen is zijn belangrijkste focus geworden, met als resultaat zijn adviesbureau waarmee hij werkt voor grote internationale merken zoals onder andere Unilever, 3M, IKEA, Coca-Cola, AXA en Heineken.

Ken wordt erkend als een van de meest gerespecteerde ‘thought leaders’ op het gebied van winkeliers marketing, winkeliers centraal zetten, omnichannel en digitale strategie en de toekomst van retail. Hij is een parttime professor over consumentengedrag en bestuurslid en strategisch adviseur bij veel organisaties met een affiniteit met de toekomst van consumentisme en winkelierstrends. Zijn laatste TEDx lezing laat voorbeelden zien van zijn unieke benadering als ‘Playologist’, waarin hij individuen en zakelijke klanten hun creativiteit en innovatie helpt ontketenen door een mix van ontdekken, plezier, spellen, kattenkwaad en risico. Naast dat Ken op de meeste conferenties waar hij uitgenodigd wordt tot beste spreker gestemd wordt, komt zijn meeste bekendheid door zijn internationale carrière als spreker. Zijn lezingen zorgen altijd voor gedachten verstorende en inspirerende content die op een pakkende en energetische manier, met een rijke hulp aan Ierse humor, gebracht wordt.


Boek Ken Hughes bij het Sprekershuys!

Ken Hughes is te boeken als spreker en is expert op het gebied van consumenten- en winkeliersgedrag, retail van de toekomst, digitale strategie, (neuro) marketing en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ken Hughes boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Consumenten, Retail van de toekomst, Digitale strategie

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Ken Hughes

Ken Hughes is Europa’s meest vooraanstaande klant en winkeliers gedragsanalist. Hij is een thought leader op wereldniveau binnen de consumentenpsychologie, consumentengedrag, de toekomst van de retail, winkelmarketing en omnichannel & digital strategie. De vraag waar hij steeds mee bezig is: waarom kopen consumenten en hoe kun je ze meer laten kopen? Hij heeft een pakkende en inspirerende spreekstijl met een hoog energieniveau en brengt zijn boodschap altijd met een ondeugende Ierse twist.

Waarom kopen winkeliers en hoe kunnen we ze nog meer laten kopen?

Ken Hughes’ latest international Customer Experience keynote speech LOVE IS A VERB

Ken Hughes | Showreel 2022

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.