Vakgebied

Consumenten en winkeliersgedrag
Retail van de toekomst
Digitale strategie
(neuro) Marketing

Thema's

Communicatie & Media
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ken Hughes is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen sales & klantgerichtheid, innovatie & trends, strategie en communicatie & media. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Als Europa’s meest toonaangevende consumenten en winkeliers gedragsanalist, combineert Ken Huges zijn brede expertise in consumentenpsychologie, sociale antropologie, gedragseconomie en neuromarketing om de vraag waar hij het grootste deel van zijn carrière aan gewijd heeft te beantwoorden; waarom kopen winkeliers en hoe kunnen we ze nog meer laten kopen? Terwijl zijn organisatie Glacier Consulting opgestart werd als marktonderzoekbureau, identificeerde hij al snel zijn belangrijkste interessegebied als mensen, niet als markten. Hoe mensen hun verlangens en verwachtingen uiten door hoe en wat ze kopen is zijn belangrijkste focus geworden, met als resultaat zijn adviesbureau waarmee hij werkt voor grote internationale merken zoals onder andere Unilever, 3M, IKEA, Coca-Cola, AXA en Heineken.

Ken wordt erkend als een van de meest gerespecteerde ‘thought leaders’ op het gebied van winkeliers marketing, winkeliers centraal zetten, omnichannel en digitale strategie en de toekomst van retail. Hij is een parttime professor over consumentengedrag en bestuurslid en strategisch adviseur bij veel organisaties met een affiniteit met de toekomst van consumentisme en winkelierstrends. Zijn laatste TEDx lezing laat voorbeelden zien van zijn unieke benadering als ‘Playologist’, waarin hij individuen en zakelijke klanten hun creativiteit en innovatie helpt ontketenen door een mix van ontdekken, plezier, spellen, kattenkwaad en risico. Naast dat Ken op de meeste conferenties waar hij uitgenodigd wordt tot beste spreker gestemd wordt, komt zijn meeste bekendheid door zijn internationale carrière als spreker. Zijn lezingen zorgen altijd voor gedachten verstorende en inspirerende content die op een pakkende en energetische manier, met een rijke hulp aan Ierse humor, gebracht wordt.

Lees meer
Waarom kopen winkeliers en hoe kunnen we ze nog meer laten kopen?
Ken Hughes Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer