Vakgebied

Techniek
Duurzaamheid
Innovatie
Communicatie
Ondernemen
Nieuwe media
Onderwijs
Mobiliteit
Meeting design
Interactie design
Het nieuwe ondernemen
Nieuwe wereld
Smart city's
Circulaire economie

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Cabaret & Entertainment
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Debatleider
Gespreksleider

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Lars (1980) is een veelzijdig, energiek en creatief persoon, die graag het beste uit mensen wil halen door zijn kennis, ervaring en energie in te zetten Lars heeft eerst Cultureel Werk gestudeerd, waarna hij HBO Communicatie en de Pedagogische Academie heeft afgerond. Hij heeft een achtergrond in zorg en onderwijs maar werkt ook voor Randstand en studeerde communicatie. Een divers profiel met een breed georiënteerde interesse van sociaal, maatschappelijk en cultureel tot sales, marketing en ondernemerschap. In 2006 een eigen productiebedrijf op te starten voor films, events en maatwerk theater

Lars maakt daarnaast radio voor BNR nieuwsradio en TV voor 7 Ditches. Ook is hij een veelgevraagd dagvoorzitter, waar hij veel plezier aan beleeft. Hij houdt ervan om interactief en dynamisch contact te maken met de zaal, de groep en het individu. Hij draagt graag bij aan het komen tot de kern van de zaak. Zijn doel is om het proces van de dag een zo natuurlijk mogelijke flow mee te geven. Hij luistert hierbij goed naar wat de doelstelling is van de bijeenkomst, het event of de seminar en probeert deze doelstelling te bewerkstelligen. Lars neemt ieder onderwerp serieus, maar probeert het tegelijkertijd op een luchtige manier te brengen. Ook is Lars een inspirerende spreker op het gebied van communicatie, meeting design, interactie design, getting things done, het nieuwe ondernemen en nieuwe media. Hij kan het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen, door verbindingen tussen inhoud en vorm te leggen en mensen letterlijk in beweging te brengen.

Lees meer
“Wat je niet beleefd hebt, is nooit gebeurd.”
Lars
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer