1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & bestseller auteur

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar is een spreker, focus expert en bestseller auteur. Hij is expert op het gebied van focus, stress en het brein. Zijn achtergrond is cognitieve neuropsychologie en hij helpt organisaties om de prestaties te verbeteren en stress te verlagen. Dit doet hij door de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie te vertalen naar hele praktische inzichten die je gelijk kunt inzetten. Mark Tigchelaar is expert op het gebied van leiderschap, onderwijs, sport & motivatie en wetenschap. Mark is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Mark Tigchelaar

Over Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleidt kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij is expert op het gebied van focus, stress en het brein. Hij schreef vijf boeken over hoe we meer uit onze hersenen kunnen halen, die in zes talen zijn vertaald. Hij heeft daarnaast verschillende TEDx Talks gegeven over de werking van het brein en wereldwijd hebben meer dan 100.000 mensen een focustraining bij hem gevolgd.


Boek Mark Tigchelaar bij het Sprekershuys!

Mark Tigchelaar is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen cognitieve neuropsychologie en praktische inzichten. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Mark Tigchelaar boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Leiderschap, Wetenschap, HRM, Strategie, Ondernemen, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Sessies

Mark Tigchelaar Inspiratiesessie Focus AAN/UIT

In deze lezing ontdek je hoe focus en afleiding werkt in je hoofd. Het effect is dat je hier grip op krijgt en je dag meer kunt sturen.

Mark Tigchelaar Focus Management Training

In deze training ga je aan de slag met het dichten van de 4 concentratielekken. Na de training heb je je eigen Focus Plan, waardoor je in elke situatie grip op afleiding hebt. Het effect is dat je meer rust, overzicht en controle ervaart.

You can do anything, the moment you stop try to do everything

Oliver Emberton

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.