Tim Hofman als dagvoorzitter inhuren

Tim Hofman als dagvoorzitter inhuren

Presentator, dagvoorzitter, programmamaker en tekstschrijver

Eigenwijs en goudeerlijk.”

Biografie

Tim Hofman is programmamaker, schrijver en ondernemer

Na een interne opleiding bij wat toen nog BNN was, maakt Tim sinds 2011 verscheidene programma’s bij BNN en later BNNVARA. Hoogtepunten in zijn carrière zijn de reis-documentaires voor Trippers, Je Zal het Maar Hebben, Verkracht Of Niet en zijn succesvolle Youtubekanaal #BOOS. Daarna​ast is Tim geregeld tafelheer bij De Wereld Draait Door en won hij in 2016 ‘Wie Is De Mol?’ In datzelfde jaar staat hij op de cover van ‘L’homo’. 

In 2017 brengt hij bij Meulenhoff zijn eerste dichtbundel Gedichten van de broer van Roos uit, waarvan er inmiddels zo’n 30.000 van zijn verkocht. Opvolgend zullen, eveneens bij Meulenhoff, in 2019- en 20 zijn volgende boeken verschijnen. In september 2018 komt het Geschenk voor Boekenweek voor Jongeren namens het CPNB uit, waar hij samen met twee andere schrijvers een bijdrage aan levert.

Sinds 2013 wint Tim geregeld prijzen, waaronder vijf ‘Beste Social Media Awards’, twee ‘Spin Awards’ en twee ‘TV Beelden’. Geregeld staat Tim hoog in de lijsten met meest invloedrijke Nederlanders en mediamakers; dit mede door zijn politieke campagne onder de noemer ‘De Stembus’, waar hij in 2017 tijdens de landelijke verkiezingen zijn generatie oproep om te gaan stemmen en zijn petitie ‘Een pil teveel maakt geen crimineel’, waarmee hij ruim 40.000 handtekeningen ophaalde en later de Tweede Kamer toesprak. 

Als dagvoorzitter kan Tim elk vermeend saai of grijs onderwerp kleur geven en behapbaar maken. Ook kan hij ieder zwaar of moeilijk bespreekbaar onderwerp ten alle tijden bespreken. Hij brengt humor in presentaties, houdt het inhoudelijk sterk en kan ieder publiek aan. Verder is Tim belezen; hij heeft over veel zaken parate kennis. Tim brengt een positieve energie mee. Inhoud gecombineerd met een lach.

Tim geeft lezingen over het medialandschap van toen en nu, over politieke zaken en (zijn eigen) poëzie. Hij spreekt ook geregeld over persoonlijke ontwikkelingen, de reizen die hij maakt(e) en de wat hij tegen komt tijdens zijn programma’s als Je Zal Het Maar Hebben, #BOOS en Over Mijn Lijk. 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Media & entertainment, presenteren, internet, tekstschrijven, reizen, sport, politiek, media, nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, literatuur, poëzie, taboes

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Lifestyle & Health Maatschappij Kunst & Cultuur Bedrijfsleven & Management Leiderschap Technologie & ICT Marketing & Communicatie

Twitter