Vakgebied

Entertainment
Gezondheid
Voeding
Lifestyle
Ondernemen & marketing

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.750

Biografie

Biografie

Vivian Reijs is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut, studeert Psycho Neuro Immunologie, naast TV Presentatrice, spreker en oprichtster van het gezondheidsplatform Vivonline.nl waar ze dagelijks tips geeft over een gezondere leefstijl. In 2003 presenteerde ze het programma ‘Famous and Health’. Vivian behaalde verschillende certificaten: gewichtsconsulente, hormoonbalans coach, orthomoleculaire voedings therapeut en kind en voeding consulente. Sindsdien inspireert Vivian Reijs mensen tot een gezonde levensstijl. Ook lanceerde zij haar eigen vitaliteitsplatform Vivonline.nl in 2013 en ze geeft tips voor een gezondere levensstijl op Radio 10. Ze was 2 jaar de gezondheiddeskundige bij SBS shownieuws en recentelijk schuift ze regelmatig aan als healthdeskundige bij RTL Boulevard.

Vivian is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over de onderwerpen vitaliteit, gezondheid en ondernemen. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Skip the diet, just eat healthy.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer