Vivian Reijs als spreker inhuren

Vivian Reijs als spreker inhuren

Voedingscoach, hormoontrainer, echte healthlover en presentatrice

Skip the diet, just eat healthy”

Biografie

Vivian Reijs is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut, studeert Psycho Neuro Immunologie, naast TV Presentatrice, spreker, auteur van het boek “gezonder met Viv”  en oprichtster van het gezondheidsplatform Vivonline waar ze dagelijks tips geeft over een gezondere leefstijl. 

Wat kun je van haar verwachten?

Vivian is sprankelend en enthousiast en op een grappige en motiverende manier weet ze mensen te overtuigen om gezonder te gaan leven in 10 simpele stappen. Haar missie? Nederland een beetje gezonder maken. Ze richt zich tijdens haar lezingen vooral op bedrijven die een gezondere werknemers en een gezondere werkvloer willen creëren. Zodat het ziekteverzuim zal dalen en de werknemers zich echt weer vitaler en gezonder gaan voelen. Hiervoor maakt ze een actieplan en doet ze een uitgebreide kantine-check zodat je dit direct kunt toepassen. Ze geeft haar lezingen voor zowel grote als kleine groepen.

Naast haar lezingen voor groepen kan zij ook adviezen geven aan bedrijven met veel praktische tips. De lezing Viv’s 10 gouden regels lezing is haar handelsmerk. Hierin vertelt ze haar 10 gouden regels waar je gegarandeerd gezonder, blijer en slanker van wordt. 

Biografie

Na haar Havo, ging ze 1 jaar naar een international boardingschool in Zwitserland waar ze onder andere Frans studeerde. Daarna deed ze Hogeschool mode en management, om de kneepjes van het modevak te leren om eigenlijk in de voetsporen van haar ouders te treden. Haar passie voor presenteren en acteren bleef echter en zodoende ging ze naar de Trap (toneelopleiding Amsterdam) en brak door met een commercial voor Friesche vlag. Zodoende ging het balletje rollen en presenteerde ze tussen 1999 en 2014 verschillende programma’s bij SBS6 en RTL4 onder andere; 'Wannahaves', 'Staatsloterij op lokatie', 'De 25', 'Huizenjacht' en 'Fix this kitchen'.

Door de zwangerschap en geboorte van haar dochter Day Ewbank (2004) bleef toch ook het modevak trekken en richtte ze zelf haar eigen zwangerschapskledingmerk op, genaamd 'Supermom'. Dit verkocht ze na 4 jaar aan het modemerk 'Noppies'. Het moederschap inspireerde haar zo, dat ze verschillende boeken voor moeders en kinderen heeft geschreven; 'Supermom’s stijlgids', 'Hoe word ik een supermom' en 'Millie knoeipot'.

Naast het presenteren en ondernemen was Vivian altijd erg geinteresseerd in alles wat betreft gezonde voeding en gezondheid. Zodoende ging ze naast haar werk als presentatrice verschillende opleidingen volgen: gewichtsconsulente, hormoonbalans coach, orthomoleculaire voedings therapeut en kind en voeding consulente. Ze profileerde zich vervolgens als healthcoach en motivator. Ze richtte in 2013 het online gezondheidsplatform Vivonline.nl op. Hier geeft ze online adviezen samen met verschillende experts over een gezonde leefstijl.

Ze was 2 jaar de gezondheiddeskundige bij SBS shownieuws en recentelijk schuift ze regelmatig aan als healthdeskundige bij RTL Boulevard.

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Voeding, gezondheid, lifestyle, entertainment, ondernemen & marketing

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1750,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid

Onderwerpen

Lifestyle & Health Maatschappij Ondernemen Marketing & Communicatie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Ik werkte in de kledingzaak van mijn ouders.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Dat ik mijn passie voor gezond leven ben gaan volgen en mijn eigen health platform Vivonline heb gelanceerd en mijn eigen chocoladelijn heb.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Gezond leven speelt momenteel heel erg en ik denk dat dit alleen nog maar meer gaat worden in de toekomst. Er zullen veel inspirerende sprekers op dit vakgebied volgen.

Voor wie heb je grote bewondering?

Oprah Winfrey, zoveel kracht, zo slim, positief en zo gewoon gebleven.

Wat weet niemand van je?

Dat ik ontzettend van extreme sporten houdt, hoe sneller, hoe leuker!

Twitter

Boeken

Herstel je hormonen in 10 stappen

In Herstel je hormonen laat Vivian Reijs je zien hoe je je hormonen in...

Bestel