Virtual event

Virtual events zijn een volwaardig alternatief voor fysieke evenementen. Veel bedrijven en organisaties zien inmiddels de voordelen van een virtual event.

Waarom een virtual event?

Bij het organiseren van een virtual event kun je de content nauw laten aansluiten op de vraag van de doelgroep. Hiermee zullen de doelstellingen van een digitaal congres of virtual event eerder behaald worden.

Het publiek is gewend aan een online communicatienetwerk. Hier kun je op het gebied van marketing handig op inspelen. Je komt meer te weten over de doelgroep én je kunt ze nog makkelijker bereiken met jouw boodschap. Daarnaast neem je de gewonnen informatie weer mee in de organisatie van een volgend event.

Daarnaast is een virtual event ook nog eens duurzaam, het publiek hoeft immers niet te reizen.

Tot slot kan het organiseren van een virtuel event voordeliger zijn. De techniek en locatie zijn over het algemeen kostbaar, maar daarentegen kun je meer publiek kwijt. En wanneer het een internationaal congres of event betreft scheelt dit gigantisch in reis- en verblijfkosten.

Uiteraard valt of staat een virtual event met een goed concept en sterk format én een goede voorbereiding en uitvoering. Wij begrijpen dat bedrijven en organisaties gebaad zijn bij goede begeleiding. Daarom biedt het Sprekershuys hulp van A tot Z bij het organiseren van een virtual event. Wil je alleen advies op het gebied van inhoud? Of een sterk contentpakket voor een professionele uitstraling? Het Sprekershuys is gedreven en ervaren, we helpen je graag!