Sprekershuys logo

Groepsgrootte

Benodigdheden

Locatie

Online

Tarief

Op aanvraag

Kenmerken

Duur

In overleg

Bijzonderheden

Interactief, verandermanagement, creativiteit. Programma kan in samenspraak worden geoptimaliseerd.

Masterclass

De masterclass

Rudy van Belkom helpt mensen te motiveren en enthousiasmeren voor verandering. In tijden van crisis wordt het steeds duidelijker: de samenleving is toe aan een redesign. Het moet duurzamer, inclusiever en transparanter.

Veranderen is mensenwerk

In tijden van crisis wordt het steeds duidelijker: de samenleving is toe aan een redesign. Het moet duurzamer, inclusiever en transparanter. Voor veel mensen is het lastig om voor te stellen dat grote veranderingen mogelijk zijn, maar de huidige Coronacrisis laat zien dat we veel meer kunnen dan we denken. Niemand kon zich voorstellen dat we massaal zouden gaan thuiswerken en daarmee het fileprobleem in één keer zouden oplossen.

Argumenten als 'daar hebben we de digitale middelen niet voor' zijn in een klap verdwenen. Dit laat zien dat als we de juiste middelen en mogelijkheden hebben we het samen kunnen. En wat we met het fileprobleem kunnen, kunnen we ook met andere problemen. Denk aan de problemen in het onderwijs, de zorg of de financiële markt. Samen kunnen we de uitdagingen die de huidige crisis biedt aanpakken en proberen met een open blik naar de toekomst te kijken. Hoe moeilijk dat ook is.

We moeten niet vergeten dat veranderen uiteindelijk mensenwerk is. Voor veranderingen is dus draagvlak nodig. In een interactieve Webinar kan transitie ontwerper Rudy van Belkom helpen om mensen te motiveren en enthousiasmeren voor verandering. Samen wordt de stip op de horizon gezet!

Lees meer

Schermafbeelding 2020 10 02 om 16 25 49
advies A

Advies
nodig?

Meer weten over onze sprekers of vrijblijvend advies nodig? Neem contact op via de button of bel en dan geven we graag persoonlijk advies. Ook als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen