Sprekershuys logo

Kerstborrel, kerstdiner of nieuwjaars kick-off?

Dit jaar ging het allemaal nét even anders. 1,5 meter events, online vergaderingen en netwerken via Zoom. Juist in het tijdperk van ‘thuiswerken’ is verbondenheid met je collega’s en werknemers belangrijker dan ooit. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om de kerstborrel, het kerstdiner, de eindejaarsborrel of nieuwjaars kick-off invulling te geven. Denk out of the box,en sluit het jaar af met een origineel, geslaagd online event.

Kies uit de volgende opties:

Borrelen en interactieve spelshow met collega’s

Ben jij klaar voor een spelshow samen met je collega’s? Jij maakt namelijk onderdeel uit van het interactieve programma. Geniet van de show vanuit je eigen huiskamer en proost met je collega’s op het afgelopen jaar! Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Kies uit verschillende spellen:

  • De grote spelshow
  • Quiz
  • Rad van Fortuin)

Inclusief volledig verzorgde borrelbox of DIY borrelbox.

Het concept kan geheel ontwikkeld worden naar wens en invulling van een thema.

In de keuken met …

Het jaar afsluiten met een gezellig diner? Dit jaar een nét even anders. Haal de kok in jezelf en je collega’s naar boven door samen een menu te bereiden. Vanuit je eigen keuken ga je aan de slag onder begeleiding van een chefkok. Uiteraard geeft de chef extra tips & tricks, om zo jouw kookskills naar een hoger level te tillen. Ervaar het nieuwe dineren met jou en je collega’s!

Deze workshop kan geboekt worden inclusief boodschappenbox.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Voor exacte invulling en mogelijkheden neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Anouk verbinder & marketing manager Sprekershuys (1)
Digitale kerstborrel organiseren?