Behind the scenes – Fotoshoot

Maartje Ijzerman
Door Maartje
03 augustus

Geschreven door Anouk Bienefelt

Een nieuwe locatie, versterking van het team en de groei van het Sprekershuys. Dát verdiende nieuwe foto’s! En die zijn er gekomen.

De foto’s zijn gemaakt door huysgenoot en fotografe Iris Planting en ook voor de visagie werd gezorgd! Nicolette Brøndsted was aanwezig om ieders haar en make-up te verzorgen.

Die ochtend kwam iedereen dan ook zonder make-up en net gewassen haar op kantoor. Weer eens wat anders! Ook aan de kleding was gedacht en er waren koffers en tassen vol met outfits meegenomen. De hoeveelheid meegenomen kleding verschilde onder de mannen en de vrouwen.. 😉

Voor de locatie hoefden we niet ver. Ons kantoor is gevestigd in de Werkspoorkathedraal, één van de historische fabriekshallen van de Koninklijke Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoormaterieel – kortweg ‘Werkspoor’ genoemd. Een locatie waar hard gewerkt werd en nog steeds hard gewerkt wordt! De hal wordt gekenmerkt door haar robuuste en industriële uitstraling en leent zicht uitstekend voor fotografie.

Iedereen werd stuk voor stuk opgemaakt en gestyld door Nicolette en daarna was het showtime! Eerst werden de portretten geschoten, waarna het tijd was voor de teamfoto waarbij verbinder Lisanne zelfs de hoogte in moest! Het was een leuke dag en er werd veel gelachen. De resultaten mogen er naar onze mening ook zeker zijn, maar oordeel zelf! Bekijk hier de behind the scenes video en zie hier het eindresultaat.