Blog stagiaire Sanae

Maartje Ijzerman
Door Maartje
25 september
sprekershuys stagiaire Sanae voorstelblog

''Wat ik erg mooi en motiverend vind is dat het Sprekershuys diverse mensen met elkaar verbindt. .''

Even voorstellen
Mijn naam is Sanae Talib en ben sinds september financieel administratie stagiaire bij het Sprekershuys in Utrecht. Ik ben maar liefst 17 jaartjes oud en zit op het MBO in Utrecht. Ik hou erg van reizen, shoppen en heerlijk eten!

Wat ga je doen binnen het Sprekershuys?
Zoals ik hierboven al aangaf ben ik stagiaire bij de financiële administratie. Ik zal deze afdeling ondersteunen waar nodig. Een klein greepje uit de activiteiten zijn bijvoorbeeld het verwerken van sprekers aanvragen, opstellen van offertes en het indienen van facturen. Allemaal erg belangrijk!

Hoe gaat je stage tot nu toe?
Ik ben nog maar net begonnen bij het Sprekershuys, maar heb al ontzettend veel gezien en geleerd. Wat ik erg mooi en motiverend vind is dat het Sprekershuys diverse mensen met elkaar verbindt. Ik ben daarom blij onderdeel te zijn van het leuke team dat voor het Sprekershuys werkt. Het team bestaat uit jonge ambitieuze mensen wat de sfeer op kantoor altijd erg gezellig maakt.

Wat wil ik nog leren bij het Sprekershuys?
Tijdens mijn opleiding heb ik diverse vakken gehad zoals management, marketing, bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie. Graag zou ik middels de praktijk deze opgedane stof willen toepassen. Tot nu toe gaat dat prima bij het Sprekershuys. Ik krijg erg veel mee in hoe Sprekershuys gerund wordt. Ik hoop op een verdere verdieping van mijn werkzaamheden en een fijne samenwerking. Gezien de fijne werksfeer moet dit vast goedkomen!