Een workshop voor je evenement? Doen!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
16 september

Wil je binnenkort een workshop organiseren voor op je event? houd dan zeker de volgende workshops in gedachten!

Koken met Ron Blaauw:
Voor deze masterclasses onder leiding van Topchef Ron Blaauw hoeft u absoluut geen topchef te zijn. Voor zowel een beginnende kok als een ervaren kok is deze masterclass geschikt. De insteek van de dag is een gezellige kookworkshop waarbij Ron Blaauw u zal begeleiden bij het maken van uw eigen 4-gangen seizoensmenu. De masterclass duurt 4 tot 5 uur. Een masterclass is al mogelijk vanaf 8 personen.

Magic Workshop met Hans Kazan
U kunt met uw bedrijf, vereniging of ander gezelschap deelnemen aan de unieke workshop goochelen van Hans Kazàn. Na het volgen van deze inspirerende en creatieve magic sessie kunt u zelf enkele professionele trucs uitvoeren!

Pokeren met Fatima Moreira de Melo
Pokeren, een van de meest populaire spellen van de wereld. Tijdens de workshop leren jullie de tactiek en strategie en gaan jullie het tegen elkaar opnemen! Wat doet dat met jullie zenuwen? Mag je opeens ongestraft liegen & bedriegen? Een mooi spel waar Fatima jullie graag alles over vertelt!

‘De gouden gezondheidtips’ van Vivian Reijs
In deze workshop krijg je tips over hoe je een gezondere leefstijl kunt verwezenlijken. Vivian haar doel is om mensen te motiveren en te stimuleren om gezondere keuzes te maken. Ze gaat bij haar workshop in op de inhoud, geeft voedingtips maar behandeld ook de mindset.

Volgende week delen we weer vier mogelijkheden voor workshops!