Even voorstellen.. Jet de Greeuw

Maartje Ijzerman
Door Maartje
23 november

Even voorstellen....

Mijn naam is Jet de Greeuw en ik ben trainee bij het Sprekershuys. Ik volg een deeltijd opleiding tot directiesecretaresse bij het NCOI in samenwerking met Schoevers. Ik ben deze opleiding begonnen zodat ik een carrièreswitch kan maken. Ik heb namelijk al mijn diploma als pedagogisch medewerker en ik heb ook al een aantal jaren gewerkt, maar ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en daarom ben ik aan deze opleiding begonnen. Via mijn opleiding ben ik bij het Sprekershuys terecht gekomen. Het Sprekershuys biedt een toffe nieuwe werkomgeving met veel sociale contacten bij een jong en dynamisch bedrijf.

Ik ben nu 2 weken werkzaam en ik heb al verschillende dingen mogen doen en meemaken! Contacten verwerken, nieuwe sprekers toevoegen in het systeem, de telefoon opnemen, interviews bijwonen en verschillende sprekers ontmoeten. Ook wil ik heel graag nog een keer een evenement bijwonen en sprekers live horen spreken.

Mijn stage duurt 1 jaar, 2 dagen per week. De andere dagen werk ik als receptioniste en ga ik naar school. Naast mijn werkzaamheden voor het Sprekershuys zal ik in dit jaar ook een aantal opdrachten uitvoeren vanuit school.

Ik kijk ernaar uit nog meer te leren tijdens mijn stage hier!