Inspiratie; Sprekers vanuit het bedrijfsleven!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
12 september

Op zoek naar een spreker met alle kennis omtrent het vakgebied bedrijfsleven? Doe in deze blog inspiratie op!

De volgende namen kunnen hierover gegarandeerd een ontzettend inspirerende lezing verzorgen!

Jildou van der Bijl
Jildou studeerde aan de Hogeschool voor Journalistiek te Zwolle en werd op haar 27e hoofdredacteur bij Nieuwe Revu. Sinds 1994 verbonden aan Mood for Magazines, waar ze onder meer La Vie en Rose leidde, Oog, het tijdschrift van het Rijksmuseum, bestierde en de specials van LINDA. opzette. Sinds 2008 is Jildou algemeen hoofdredacteur van het merk LINDA. Lees meer over Jildou van der Bijl!
Ron Blaauw
Je bent succesvol in je vak, maar wil je toch graag het roer omgooien. Iets nieuws doen dat je collega’s nog niet ontdekt hebben. Chef-kok Ron Blaauw deed het en kreeg wéér succes. Als spreker weet hij in duidelijke lijnen te vertellen waar het echt om gaat: genieten! Ruim dertig jaar later is Ron Blaauw geen chef-kok meer, maar culinair ondernemer. Hij inspireert iedereen met een passie voor ondernemen, ongeacht welke branche. Lees meer over Ron Blaauw!

Bas Hoogland
Bas begint, na zijn studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht, zijn werkcarriere bij Bilderberg Hotels. Bij dit bedrijf begint hij als sales representative en wordt hij uiteindelijk commercieel directeur. Na diverse tussenstops, o.a. bij Gran Dorado en J.C. Decaux, wort Bas in 1996 gevraagd als commercieel directeur bij het te starten Landal GreenParks, waar hij diverse prijzen won zoals, “Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland.” Lees meer over Bas Hoogland!