Deel dit artikel...

Kom jij ons team Sprekershuys versterken?

Christel Loggers

Christel Loggers

Een groepsfoto van het team van Sprekershuys in de werkspoor hal

Bij 't Sprekershuys bruisen we van de energie en passie voor wat we doen: het verbinden van sprekers met evenementen die impact maken. Nu zijn we op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken! Ben jij de persoon die we zoeken?

Vivian en Adelitha van sprekershuys poserend met armen over elkaar met de tekst 'Werken bij het sprekershuys'
...


Content Manager / SEO copywriter ✍️

Heb jij een scherpe pen en een passie voor contentcreatie? Versterk ons als de spil in ons content web en zorg ervoor dat onze verhalen niet alleen gehoord, maar ook gevonden worden. Bekijk vacature

Marketing Projectmanager 🖇️

Ben je een geboren organisator en weet je hoe je marketingprojecten van A tot Z runt? Wij zijn op zoek naar iemand die niet terugdeinst voor het managen van diverse projecten, het coördineren van taken en het schakelen met verschillende partijen. Deze vacature is reeds vervuld.

Junior Accountmanager / Management Assistant ☎️

Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en klaar om onze sprekers en klanten de beste service te bieden? Dan is dit jouw podium. Als spin in het web ondersteun je het team en fungeer je als het eerste aanspreekpunt. Bekijk vacature.

Wat kun je verwachten? Een dynamische werkplek, een enthousiast team dat elkaar versterkt en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 15 mei, 12:05
Deel dit artikel...