“Laat je liefde niet afhangen van een ander. ” – Typhoon

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Tyhoon zwart wit foto in een trui

Typhoon, alias van Glenn de Randamie, is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer én inspirator.

5 vragen aan Typhoon!

Typhoon, alias Glenn de Randamie, is een schrijver, dichter, acteur, muzikant, performer, docent, coach, entertainer en inspirator. Voor bedrijven geeft Typhoon spoken word optredens en voordrachten. Als “inspirational speaker” deelt hij zijn bijzondere verhaal: de verandering van een stotterend jochie tot een vastberaden en succesvolle woordkunstenaar, een “gamechanger”, vol positiviteit en gedrevenheid. Een verhaal over beslissingen en keuzes die hij heeft gemaakt op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct, brutaliteit en de wens om mensen bij elkaar te brengen. Typhoon staat voor echtheid.

Typhoon prikkelt professionals om na te denken over hun eigen verhaal, hierover in gesprek te gaan en te delen. Aan de hand van achtergrondverhalen van rapteksten, anekdotes en gesprekken gaat hij samen met professionals op zoek naar inspiratie en toepasbare succesformules van beleidsvoering binnen een bedrijf.

In workshops onder leiding van Typhoon worden bijzondere teksten op maat gemaakt. Op een subtiele manier wordt hier de nadruk gelegd op de thematiek die voor uw bedrijf of evenement van toepassing is, zoals bijvoorbeeld leiderschap, overgave, loslaten of samenwerken. En uiteraard wordt de rap vervolgens uitgevoerd onder professionele begeleiding.

We stelden 5 vragen aan Typhoon!
Wat is voor jou het leukste aan jouw vak als spreker?
Inspiratie delen, mensen ontmoeten en geïnspireerd raken.

Wat is jouw missie?
Mijn missie is proactief verbinden door middel van creativiteit, bewustzijn en kennis.

Wie is jouw held?
James Schwartz.

Wat is je favoriete song?
Momenteel is dat I Want It All van Caleborate

Wat staat er nog op je bucketlist?
Fullband show in New York.