Deel dit artikel...

Maak kennis met onze nieuwe stagiairs

Christel Loggers

Christel Loggers

...5 minuten leestijd

1 jongen en 3 meiden lachend met groene gloed over heen

In februari zijn er vier nieuwe stagiairs bij het Sprekershuys begonnen. De komende tijd ondersteunen zij de boekers en het marketingteam. Maar wie zijn deze nieuwe stagiairs eigenlijk?

Kathy ‘t Jong

Marketing & communicatie stagiaire

Mijn naam is Kathy ‘t Jong en ik ben 18 jaar. Ik woon in Elst, een klein dorpje tussen Arnhem en Nijmegen in. Momenteel zit ik in mijn derde, en laatste, jaar van de opleiding Marketing, Journalistiek & Communicatie op MBO Utrecht. De komende maanden ga ik vol enthousiasme aan de slag als marketing & communicatie stagiaire bij ‘t Sprekershuys en You Agency.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sociaal bezig te zijn. Naar concerten of festivals gaan, met vriendinnen een drankje doen of nieuwe plekken ontdekken, zijn activiteiten waar ik van kan genieten. Naast sociaal zijn, vind ik rust ook heerlijk. Met een boek ben ik lang zoet en ik houd ervan om een museum of natuurgebied te bezoeken. Mijn favoriete museum is Musée de l’orangerie in Parijs.

Stagiaire Kathy
Stagiaire Annemijn

Annemijn Lankester

Animatie en Audiovisuele Vormgeving stagiaire

Hoi, ik ben Annemijn Lankester en ik ben 18 jaar oud. Ik doe de opleiding Animatie en Audiovisuele Vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht en zit in mijn derde jaar. Ik woon in Naarden met mijn ouders, zus en hond. Tot de zomer loop ik stage bij het Sprekershuys.

Ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Tekenen, animaties maken, filmen en monteren vind ik fantastisch. Ook speel ik piano en luister ik graag naar muziek. Ik vind het geweldig om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Verder vind ik het leuk om tijd door te brengen met vrienden en familie, of om naar een pretpark of de bioscoop te gaan.

Manon Lakerveld

Sales & Accountmanagement stagiaire

Hi, ik ben Manon Lakerveld en ik ben 19 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding Sales & Accountmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding en ik ben erg enthousiast om te beginnen met mijn stage bij het Sprekershuys. Ik woon in Tienhoven aan de Lek, een klein dorpje in de buurt van Vianen.

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vriendinnen iets leuks te doen, zoals naar de bioscoop gaan of een drankje te doen. Ook vind ik het leuk om te sporten, ik tennis graag. Om lekker tot rust te komen, vind ik het heerlijk om te wandelen in een rustige omgeving.

Stagiaire Manon
Stagiair Sil

Sil Geraets

Sales & Accountmanagement stagiair

Hey, ik ben Sil Geraets en ik ben 21 lentes jong. Op dit moment volg ik de opleiding Sales & Accountmanagement aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit nu halverwege mijn eerste jaar op deze opleiding en heb enorm veel zin om te beginnen met deze stage bij het Sprekershuys. Ik ben opgegroeid in Beesel, dat is een klein dorpje in Limburg. Sinds het begin van dit schooljaar woon ik in Ede.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden wat doen. Wij zijn op dit moment met 30 vrienden een carnavalswagen aan het bouwen. Verder heb ik jaren gevoetbald in Beesel en dat wil ik nu weer op gaan pakken in Ede. Tot slot, speel ik graag gitaar om tot rust te komen.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 9 juli, 12:24
Deel dit artikel...