Maak kennis met trainee Dennis!

Maartje Ijzerman
Door Maartje
02 november
Dennis Bensch Sprekershuys

''Tijdens mijn onderzoek kwam ik erachter dat het spreken een vak apart is. Het is niet zomaar een presentatie geven, maar een verhaal vertellen dat het publiek echt aangrijpt. Bijzonder om te zien hoeveel impact een goede spreker heeft op het publiek.''

Meer over Dennis

Mijn naam is Dennis, 25 jaar en ik studeer Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. In het kort houdt dit in: het inzichtelijk maken van het gedrag, de behoeften en de wensen van de eindgebruiker, hierop een concept ontwikkelen en deze doorvertalen naar een digitaal product waarbij de gebruikerservaring van de eindgebruikers centraal staan.

Elke dag reis ik van Breda naar Utrecht. Vol spanning voor de eerste dag werken en natuurlijk.. Op mijn eerste dag te laat, elke dag blijft toch wel een verrassing met het OV. Maar het is het allemaal waard voor deze top locatie!

Momenteel onderzoek ik hoe wij, het Sprekershuys, meer kunnen bieden dan alleen het boeken van sprekers. Denk aan extra aandacht tijdens het voortraject en de follow up van een evenement. Wil je meedenken hierover? Neem dan gerust contact met ons op!
Tijdens mijn onderzoek kwam ik erachter dat het spreken een vak apart is. Het is niet zomaar een presentatie geven, maar een verhaal vertellen dat het publiek echt aangrijpt. Bijzonder om te zien hoeveel impact een goede spreker heeft op het publiek.

Naast mijn onderzoek doe ik werkzaamheden voor het Sprekershuys, zo heb ik al verschillende grafische taken uitgevoerd en help ik mee met de online marketing.

Verder kijk ik uit naar hoe ik mijn onderzoek verder kan toepassen en dat ik daadwerkelijk iets voor de klanten van het Sprekershuys kan betekenen.