‘Nederland werkt door…’ Deze zomer live-uitzendingen vanuit het land

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Man aan het werk in techniek met Liander shirt

Live vanuit DenBosch; Leeuwarden; Nijmegen; Beverwijk

Ondernemerschap, trends & innovatie

Ligt Nederland plat in de zomermaanden? Zo lijkt het…maar er wordt volop doorgewerkt. Daarom de komende weken iedere donderdag het TV-programma ‘Nederland werkt door…’ Trendwatchers-duo Lieke en Richard Lamb mogen deze zomer aan hun stamtafel spreken met bedrijven; bestuurders en burgers over de actualiteit; ondernemerschap; trends en innovatie.

“Omdat veel TV-programma’s in de zomer niet uitzenden, zien wij een mooie kans: er zijn zo veel ondernemende Nederlanders die nooit aan bod komen in de andere programma’s. Hun verfrissende kijk op de actualiteit en ook hun innovatieve ideeën zijn bijzonder prikkelend. De positieve energie spat van ze af! In ‘Nederland werkt door…’ hebben we steeds nieuwe verrassende tafelgasten en niet het geijkte rijtje Talking Heads”, aldus Richard Lamb met een knipoog naar Pauw; De Wereld Draait Door en Jinek.

Live vanuit DenBosch; Leeuwarden; Nijmegen; Beverwijk
Lieke en Richard Lamb strijken met de live-uitzendingen van ´Nederland werkt door…´ (#NLWD) iedere donderdag neer in een andere vestiging van Seats2meet. In de maand juli zijn dat de gloednieuwe S2M-vestigingen bij Makro in Den Bosch (7 juli); Leeuwarden (14 juli); Nijmegen (21 juli); Beverwijk (28 juli). Iedere donderdag maken zij daar vanaf 13:00 uur steeds een gezellige live lunch-uitzending. In Beverwijk wordt het een uitzending vanaf 17:00 uur met een netwerkborrel. ´Nederland werkt door…´ is live en na afloop te bekijken via TrendWatcher.TV.

Schuif zelf aan als tafelgast bij #NLWD
Lieke Lamb: “Tijdens de voorbereidingen merken we al dat Nederland bruist van de goede ideeën en prikkelende inzichten. Daarom worden ondernemende Nederlanders uitgenodigd om anderen of zichzelf voor te dragen als tafelgast.” Suggesties – met de hashtags #TrendWatcherTV en #NLWD – kunnen via Twitter gestuurd worden naar @LiekeLamb en @RichardLamb. Via email kan ook: TV@TrendWatcher.com. Via Twitter; Facebook en Linkedin maken Lieke en Richard bekend wie de tafelgasten worden.

#NLWD , wekelijks vanaf donderdag 7 juli
Ondernemende bedrijven; bestuurders en burgers worden uitgenodigd om de uitzendingen in de S2M Makro – vestigingen bij te wonen. De inloop in Den Bosch (7 juli); Leeuwarden (14 juli); Nijmegen (21 juli) is vanaf 12:30 uur. In Beverwijk (28 juli) vanaf 16:30 uur.