Ons magazine HUYS komt er weer aan!

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

vijftien foto's van mensen, gebouwen, dieren en eten met logo van sprekershuys

Misschien heb je er al iets van meegekregen maar op korte termijn gaat ons magazine naar de drukker!

HUYS

Misschien heb je er al iets van meegekregen maar op korte termijn gaat ons magazine naar de drukker!

Hiervoor interviewden wij onder andere huysgenoot Ruud Veltenaar. Hij gaf al meer dan 2500 (!) lezingen maar in dit interview neemt ons ook mee naar de eerste keer dat hij op het podium stond.

In het magazine tref je ook de rubriek; Huysgenoot interviewt Huysgenoot. Hiervoor interviewde huysgenoot Kim Coppes huysgenoot Jimmy Nelson. Wat kun je van Jimmy zijn lezing verwachten en waarom huilde iemand tijdens zijn verhaal? Alles hierover lees je in het nieuwe magazine.

Ook gingen wij, vanuit het Sprekershuys, op bezoek bij Arko van Brakel thuis, we troffen Pauline de Wilde bij het EYE museum en Ron Blaauw in zijn eigen Gastrobar. Het hele land reden wij door, van Apeldoorn tot Amersfoort tot Amsterdam.

Verbinder Lisanne: ‘Dit is het mooiste dat er is, op bezoek bij deze top-ondernemers, andersdenkenden, pioniers en tevens sprekers bij het Sprekershuys. Na elk gesprek stapten Roxy (chief video/audio) en ik in de auto met een hoofd vol inspiratie. Ik vond het opvallend dat je wederom ervaart hoe waardevol de kracht van het gesproken woord is. Wat zij zeggen, dat raakt je echt! Of het nou een uitgesproken mening is waar je over na moet denken of een gepassioneerd ondernemersverhaal, het prikkelt en inspireert! Je wilt bijna meteen aan de slag met alles wat je zojuist gehoord hebt. Volgens mij kenmerkt dat een goed verhaal en dat hebben zij stuk voor stuk!’

Naast alle mooie en interessante verhalen vind je in de nieuwe HUYS voorbereidingsrituelen, inspiratie en nog veel meer! Wil je bijvoorbeeld een dagvoorzitter boeken maar nog geen idee wie? Blader door naar achteren en je treft een overzicht met mogelijk interessante dagvoorzitters. Dit inclusief een tariefindicatie, dan heb je meteen een beeld waar je qua budget rekening mee moet houden.

Wil je het magazine ontvangen? (natuurlijk wil je dat!)
Stuur een mail naar info@sprekershuys.nl